Vuokraa auto sijainnista KUUSAMO AIRPORT

Noutopaikka

KUUSAMO AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Kuusamossa

Vuokra-autot Kuusamossa

Enterprise Kuusamo palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Kuusamossa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Kuusamo tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Kuusamossa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Kuusamossa vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Kuusamossa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Kuusamon lentokentällä valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille KUUSAMO AIRPORT

Sijainti

LENTOKENTANTIE

KUUSAMO, FI 93600

0105252883

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai CLOSED
Tiistai CLOSED
Keskiviikko CLOSED
Torstai CLOSED
Perjantai CLOSED
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Palvelut

Kuusamon lentokentän autovuokraamo on kiinni 14.5.-31.8.2022. Palvelemme asiakkaitamme Rovaniemen lentokentän autovuokraamosta. Ota yhteyttä sähköpostilla rovaniemi@enterprise.fi tai soittamalla 030 030 8362, jos tarvitset vuokra-autoa Kuusamoon kesäkaudella. Valitettavasti online-varausjärjestelmä ei ole käytössä Kuusamon toimipisteen ollessa suljettuna.

Nauti Ruka-Kuusamo alueen elämyksistä


Ruka-Kuusamon alue on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista ympäri vuoden. Rukan laskettelukeskus on kansainvälisesti tunnettu mm. hiihdon maailmancupin osakilpailusta sekä ainutlaatuisen kauniista luonnosta.

 

Ruka-Kuusamossa vuokra-auto on paras valinta kokea seudun upeat maisemat; syksyn ruska, talven tykkylumi, kaamosajan rauhallisuus, alkavan kevään ensimmäinen auringonpaiste ja hohtavat hanget. Legendaarinen vaellusreitti Karhunkierros, kesäiset koskenlaskut, maastopyöräily, tai syksyn metsästyskausi ja ruska – kaiken saavutat sujuvasti Enterprisen vuokra-autolla, jonka saat mukaasi kätevästi Kuusamon lentokentältä.

 

Meiltä saat ajoon myös nelivetoisen katumaasturin, jolla pääset lähemmäs luontoa talvellakin - ja nautit turvallisesta ajamisesta.

array(4) { ["type"]=> int(8) ["message"]=> string(25) "Undefined index: campaign" ["file"]=> string(81) "/var/www/customers/enterprisefi/public_html/data/templates/include/footer.inc.php" ["line"]=> int(65) }