Vuokraa auto sijainnista KUUSAMO AIRPORT

Noutopaikka

KUUSAMO AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Kuusamossa

Vuokra-autot Kuusamossa

Enterprise Kuusamo palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Kuusamossa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Kuusamo tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Kuusamossa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Kuusamossa vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Kuusamossa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Kuusamon lentokentällä valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille KUUSAMO AIRPORT

Sijainti

LENTOKENTANTIE

KUUSAMO, FI 93600

0105252883

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:30 - 23:00
Tiistai 7:30 - 23:00
Keskiviikko 7:30 - 23:00
Torstai 7:30 - 23:00
Perjantai 7:30 - 23:00
Lauantai 7:30 - 23:00
Sunnuntai 7:30 - 23:00

Palvelut

Kuusamon lentokentän autovuokraamo on kiinni 14.5.-31.8.2022. Palvelemme asiakkaitamme Rovaniemen lentokentän autovuokraamosta. Ota yhteyttä sähköpostilla rovaniemi@enterprise.fi tai soittamalla 030 030 8362, jos tarvitset vuokra-autoa Kuusamoon kesäkaudella. Valitettavasti online-varausjärjestelmä ei ole käytössä Kuusamon toimipisteen ollessa suljettuna.

Nauti Ruka-Kuusamo alueen elämyksistä


Ruka-Kuusamon alue on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista ympäri vuoden. Rukan laskettelukeskus on kansainvälisesti tunnettu mm. hiihdon maailmancupin osakilpailusta sekä ainutlaatuisen kauniista luonnosta.

 

Ruka-Kuusamossa vuokra-auto on paras valinta kokea seudun upeat maisemat; syksyn ruska, talven tykkylumi, kaamosajan rauhallisuus, alkavan kevään ensimmäinen auringonpaiste ja hohtavat hanget. Legendaarinen vaellusreitti Karhunkierros, kesäiset koskenlaskut, maastopyöräily, tai syksyn metsästyskausi ja ruska – kaiken saavutat sujuvasti Enterprisen vuokra-autolla, jonka saat mukaasi kätevästi Kuusamon lentokentältä.

 

Meiltä saat ajoon myös nelivetoisen katumaasturin, jolla pääset lähemmäs luontoa talvellakin - ja nautit turvallisesta ajamisesta.