Syksyn kausiautot nyt huippuhintaan alkaen vain 490 € kuukaudessa

Syksyn kausiautot nyt huippuhintaan alkaen vain 490 € kuukaudessa

Alensimme kausiautojen hintoja! Huoletonta kausiautoilua kiinteään kuukausihintaan kuukaudeksi tai useammaksi alkaen vain 490 €/kk. Ei tarvetta sitoutua vuosien mittaisiin leasing-sopimuksiin.

Syksyn kausiautot alennetuun hintaan!

Nyt on loistava tilaisuus nauttia syksystä vapaasti ja huolettomin mielin Enterprisen minileasingillä. Olitpa sitten suunnittelemassa useampaa viikonloppumatkaa, pidempää road tripiä, syyslomamatkaa autolla tai etsit muuten vain luotettavaa autoa päivittäisiin menoihin, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia autoja, kuten polttoainetehokkaita kompaktiautoja, tilavia maastureita ja erikoisempia luksusmalleja. Tutustu valikoimaan ja aloita seikkailusi! Alensimme kausiautojemme hintoja huomattavasti.

 

 

Mitä on mini-lease?

 

 

Minileasingilla voit vuokrata itsellesi mieluisen auto kuukaudeksi tai useammaksi huolettomasti ilman pitkää sitoutumista vuosien mittaiseen leasing-sopimukseen ja se on helpompaa kuin koskaan! Valitse vain haluamasi auto, allekirjoita sopimus ja lähde matkaan.

 

 

Miten olisi Toyota Yaris Hybrid -mallin kätevä ja taloudellinen auto kaupunkiin tai BMW X3 -mallin yleellinen ladattava hybridi katumaasturi? Tutustu valikoimaan ja valitse mieluisesi nyt alennettuun hintaan!

 

 

Katso kausiautot ja vuokraa omasi

 

Alennetut kausiautojen kuukausihinnat voimassa vain uusiin kausiautovarauksiin. Alennetut hinnat voimassa toistaiseksi ja voimassa niin kauan kuin autoja riittää kyseiselle ajanjaksolle, pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Autojen kokoluokkakohtainen saatavuus on rajoitettu ja vuokrauksen kuukausihinta riippuu auton kokoluokasta. Sovelletaan Enterprise Suomen yleisiä kausiautojen vuokrausehtoja, kuten omavastuuta 1000 € per vahinko. Hinnat sisältävät 2000 km / kk ja lisäkilometrit 0,20 € / km.

Lue myös