Jokerifanit kuljettaa Enterprise – varaa vuokra-auto ja hyödynnä kampanjaetusi

Jokerifanit kuljettaa Enterprise – varaa vuokra-auto ja hyödynnä kampanjaetusi

Enterprise on Jokereiden virallinen yhteistyökumppani liikkumisen tarpeissa ja tarjoamme nyt kaikille Jokereiden kausikortin omaaville jäsenille 20 % alennuksen kotimaan autonvuokrauksista.

Jokereiden kausikorttilaiset pääsevät nauttimaan liikkumisen vapaudesta vuokraamalla käyttöönsä vuokra-auton 20 % alennuksella. Kampanjaetu on voimassa 1.12.2021-30.4.2022 tehdyissä vuokra-auton varauksissa, jotka päättyvät viimeistään 30.5.2022 mennessä.

Kampanjaetu sisältää:

- yhden päivän rajoittamattomat kilometrit

- ​viikonloppu (pe-su, 3 päivää) 300 kilometriä

- seitsemän (7) päivän viikkovuokraus 500 kilometriä

Näin hyödynnät kausikorttilaisten kampanjaedun

1. Löydät alennuskoodin Jokereiden uutiskirjeestä, joka lähetetään noin kerran kuukaudessa ja alennuskoodi on mukana joulukuusta huhtikuuhun kaikissa uutiskirjeissä.
2. Valitse vuokra-auton nouto- ja palautuspaikka. Kampanjaetu on käytettävissä vain rajoitetuissa toimipaikoissa: Espoo, Helsinki-Esplanadi, Helsinki-Herttoniemi, Helsinki-Vantaan lentokenttä, Kittilän lentokenttä, Kuusamon lentokenttä, Rovaniemen lentokenttä ja Vantaa.
3. Valitse nouto- ja palautusaika
4. Kirjoita kampanjakoodi aktivoidaksesi 20 % alennuksen
5. Valitse mieleisesi vuokra-auto ja lisäpalvelut
6. Vahvista varaus

Nauti liikkumisen vapaudesta helposti ja huolettomasti vuokra-autolla!

***

Tutustu kampanjaedun käyttöehtoihin

Tarjous on voimassa vain Jokereiden kausikortin omaaville jäsenille rajatuissa Enterprise Rent-A-Car-toimipisteissä Suomessa. Jokereiden kausikortin omistavien jäsenten on käytettävä vuokra-auton varaamisen yhteydessä heille toimitettua erillistä alennuskoodia. Tarjous on voimassa 1.12.2021-30.4.2022 tehdyissä vuokra-auton varauksissa, joiden vuokrasopimukset päättyvät viimeistään 30.5.2022. Vähimmäisvuokrausaika on yhden vuorokauden ja tarjous ei ole voimassa yli 30 vuorokautta kestävissä vuokrauksissa. Tarjous on hyödynnettävissä vähintään 24h ennakkoon tehtyihin vuokra-auton varauksiin. Kaikkien kuljettajien on oltava vähintään 25-vuotiaita.

Tarjous koskee kaikkia ajoneuvoluokkia (pl. Mini Lease) ja sisältää ajokilometrit:

- yhden (1) päivän rajoittamattomat kilometrit

- viikonloppu (pe-su, 3 päivää) 300 kilometriä

- seitsemän (7) päivän viikkovuokraus 500 kilometriä

Sallitun kilometrimäärän jokaisesta ylimenevästä kilometristä peritään lisämaksu 0,20 €/km.

Tarjous koskee autonvuokrauksia vain seuraavista toimipisteistä:

Espoo, Marsbyntie 3
Helsinki Esplanadi, Eteläesplanadi 2
Helsinki Herttoniemi, Laivalahdenkatu 8
Helsinki-Vantaan lentokenttä
Kittilän lentokenttä
Kuusamon lentokenttä
Rovaniemen lentokenttä
Vantaa, Pakkalantie 15

Vuokraaja on vastuussa kaikista lisäkustannuksista, kuten arvonlisäveroista, polttoaineesta, lastenistuinten ja navigointilaitteiden vuokrauksen kustannuksista. Lisäkustannuksia voidaan periä lisäksi omavastuun pienentämisestä, kolmannen osapuolen vastuuvelvollisuuksista esim. pysäköinti- ja ylinopeussakoista, tiemaksuista sekä luotto- ja maksukorttimaksuista. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat ajoneuvoluokan mukaan ja yksityiskohtaiset hinnat löytyvät Enterprisen verkkosivuilta.

Tarjousta ei voi yhdistää muiden mainoksien, tarjouksien, alennetun hinnan, aiempien tai olemassa olevien varausten kanssa. Toimitus- ja noutopalveluihin sovelletaan maantieteellisiä rajoituksia. Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä paikalliseen toimipisteeseen.

Enterprise Rent-A-Car pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja, milloin tahansa tai lopettaa tarjouksen voimassaolon.