UEFA Europa League sponsori

UEFA Europa League sponsori

The UEFA Europa League on ollut uskomaton seikkailu siitä saakka, kun Manchester United FC voitti ensimmäisen mestaruutensa vuonna 2017. Olemme riemuissamme mukana sponsorina ja saadessamme jakaa jokaisen askeleen yhdessä maailman intohimoisimpien kannattajien kanssa.

Suuntaa viralliseen ottelukalenteriin UEFA.com -sivustolle pitääksesi itsesi ajan tasalla UEFA Europa League:n koko kauden ajan.

Nauti 5 % alennuksesta vuokratessasi auton mistä päin Eurooppaa tahansa.

Vaihda torstain peli-ilta pitkäksi viikonlopuksi!

Olet sitten lisäämässä kierroksia vain peliä varten tai olet aikeissa viipyä pidempään, me menemme vieläkin pidemmälle tuodaksemme faneille palvelua jota he ansaitsevat. Saatamme innostaa sinua jopa lisäämään reissuusi hieman ekstra-aikaa 5% alennuksellamme kaikkien autojen vuokrista. Aloita varauksesi täyttämällä tiedot alle.
 

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Kampanjakoodi

Käyttöehdot:

Tarjous on voimassa osallistuvien Enterprise Rent-A-Car -toimipisteiden alueilla Euroopassa ja Lähi-idässä vuokrasopimuksissa, jotka päättyvät viimeistään kesäkuun 1. päivänä 2021. Ota yhteys paikalliseen sivuliikkeeseen tarkistaaksesi, onko tarjous voimassa tässä toimipisteessä ennen varauksen tekemistä. Tämä tarjous mahdollistaa 5%: n alennuksen ajoneuvon päivittäiseen tai viikoittaiseen hintaan varauksen yhteydessä. Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan ja yksityiskohtaiset hinnat löytyvät yrityksen verkkosivuilta. Lisäkilometreistä voidaan periä lisäkustannuksia toimipisteestä riippuen tapauksissa, joissa rajoittamattomat kilometrit eivät sisälly hintaan. Lisäkustannuksia voidaan periä, esim. omavastuusta (sisältäen varkaussuojan), kolmannen osapuolen vastuuvelvollisuuksista ja mahdollisista tiemaksuista, arvonlisäverosta, tavara- ja palveluverosta sekä luotto- ja maksukorttimaksuista. Tarjous on hyödynnettävissä vähintään 24h ennakkoon tehtyihin varauksiin. Tarjous koskee kaikkia ajoneuvoluokkia. Alennusta ei sovelleta lisäkustannuksiin, jotka eivät sisälly yllä mainittuun hintaan. Vuokraaja on vastuussa kaikista lisäkustannuksista, kuten optional excess waiver, polttoaineesta, lastenistuinten, kattotelineiden ja navigointilaitteiden vuokrauksen kustannuksista jne. Vähimmäisvuokrausaika on yksi päivä ja pisin vuokra-aika on 27 peräkkäistä täyttä vuorokautta. Tarjous ei ole voimassa yli 28 vuorokautta kestäviin varauksiin. Kaikkien kuljettajien on oltava vähintään 25-vuotiaita. 25- 29-vuotiaat voivat vuokrata A-F-luokan ajoneuvon, mini-MPV:n tai mihin tahansa pakettiauton. Kaikkien muiden ajoneuvoluokkien osalta kuljettajien on oltava vähintään 30-vuotiaita, ellei paikallisessa lainsäädännössä sitä sallita. Mainitse asiakasnumero UELFANS varauksenteon yhteydessä varmistaaksesi, että alennus on käytettävissä. Tarjous riippuu ajoneuvon saatavuudesta varauksenteon yhteydessä. Muita rajoituksia kuten toimituskatkot saattavat olla voimassa. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä paikalliseen toimipisteeseen. Tarjousta ei voi yhdistää muiden mainoksien, tarjouksien, alennetun hinnan, aiempien tai olemassa olevien varausten kanssa. Nouto- ja pudotuspalveluihin sovelletaan maantieteellisiä rajoituksia. Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä paikalliseen toimipisteeseen.