Autonvuokrauksen edut yrityksille

  • Kustannusten hallinta ja räätälöityjä yritysratkaisuja
  • Ajoneuvokaluston optimointi vaihteleviin työtilanteisiin ja sesonkiaikoihin
  • Joustavasti päiväksi, viikoksi, kuukaudeksi tai koko vuodeksi
  • Henkilöautot, minibussit, pakettiautot, tavara-autot ja pick-upit
  • Vastuullinen yritysautoilu puhtaasti sähköllä

Kustannustehokkaita ratkaisuja lyhyisiin ja pitkiin autotarpeisiin

Autonvuokrauspalvelut


Työmatka tiedossa? Vuokra-auto on helppo ja turvallinen ratkaisu liikkua paikasta toiseen. Auton vuokraaminen onnistuu lähes kaikista isoimmista kaupungeista tai voit säästää aikaa lentämällä, ja ottaa auton vuokraamostamme lentokentältä: Helsinki-Vantaa, Kittilä, Kuusamo, Oulu ja Rovaniemi.

 

Varaa vuokra-auto

Kausiauto minileasingilla


Etsitkö pidempikaista vuokrausta? Mini-Lease on tavallista leasingia joustavampi vaihtoehto, jolla voit säästää yrityksesi autokuluissa. Vuokra perustuu käytettyyn aikaan ja minimivuokra-aika on 30 vuorokautta. Minileasingilla vuokraat kätevästi henkilö-ja hyötyajoneuvot yrityksellesi.

 

Tutustu Mini-Leaseen

Hyötyajoneuvot


Tarvitsetko kuljetuskalustoa yrityksellesi? Hyötyajoneuvoissamme on erikokoisia pakettiautoja, tavara-autoja ja pick-upeja niin lyhyempiin kuin pidempiaikaisiin tarpeisiin. Saatavilla on myös sähköpakettiautoja, jos haluat ajaa puhtaasti nollapäästöisesti.  

 

Ota yhteyttä

Huollon sijaisautot


Miten liikut yritysauton ollessa huollossa? Vuokraa huollon ajaksi sijaisauto – säästät aikaa, vaivaa ja useimmiten myös euroja. Teemme yhteistyötä lukuisten merkkihuoltojen kanssa useilla paikkakunnilla, joka mahdollistaa sijaisauton toimittamisen valitsemaasi huoltoliikkeeseen.

 

Ota yhteyttä

Odotusautot


Tilasitko uuden yritysauton? Ostaessasi uuden auton, omaksi yrityksellesi tai työsuhdeautoksi, saatat joutua odottamaan autoa parista viikosta useampaan kuukauteen. Vuokraa odotusauto ja pidät liiketoiminnan sekä asiakaskäynnit pyörimässä siihen asti, että uusi yritysautosi saapuu.

 

Ota yhteyttä

Yrityspalvelut

Vastuullisempaa yritysautoilua sähköllä

Enterprisen ajoneuvovalikoimassa on sähköautoja ja -pakettiautoja saatavilla lähes jokaisessa ajoneuvoluokassa mm. Opel Corsa-e, Opel Mokka-e, Opel Vivaro-e, Opel Zafira Life-e, Kia Niro-e ja Kia EV6. Laajennamme jatkuvasti sähköajoneuvovalikoimaamme asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin, jotta kumppanimme voivat leikata liikkumisensa päästöjä ja aloittaa matkansa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta.

 

Ota yhteyttä

Räätälöity yrityssopimus ja pidät liiketoimintasi pyörät pyörimässä

1. Jätä yhteydenottopyyntö

Lähetä yhteydenottolomake ja olemme sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän sisällä sopiaksemme keskusteluajan ajoneuvotarpeistasi räätälöidyn tarjouksen laatimiseksi.

2. Tehdään tarvekartoitus

Keskustellaan, miten voimme auttaa liiketoimintaasi ja työntekijöidesi liikkumista autonvuokrauspalveluillamme. Keskustelun jälkeen saat räätälöidyn tarjouksen vastaamaan tarpeitasi.

3. Avataan yrityssopimus

Tehdään yrityssopimus, joka takaa sovitun hinnaston ja vuokrausehdot sopimusajalle. Tämän jälkeen on helppo varata ajoneuvot verkkosivuiltamme tai paikallisesta autovuokraamostamme.

Vuokra-auton viisi tärkeintä hyötyä yrityksille 

Vuokra-auton tärkeimpiä hyötyjä yrityksille ovat mm. toimitusvarmuus, laaja palveluverkosto, kattava ajoneuvovalikoima, kiinteä hinta ilman yllättäviä kustannuksia ja riskittömyys, kun ei tarvitse sitoa pääomaa omaan ajoneuvokalustoon. Enterprisen asiantuntijat kertovat, minkälaiselle yritykselle vuokra-auto sopii parhaiten ja mitkä ovat suosituimmat ajoneuvoluokat yrityskäytössä.

 

Lue artikkeli

Yrityspalvelut

LänsiAuto edustaa Enterprisea Suomessa ja palvelemme 15 osoitteessa

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman yritysautovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Mallistostamme löytyvät henkilöautot, pakettiautot, minibussit ja pick-upit – kaikki ajoneuvot yrityksesi käyttötarpeeseen. Enterprise palvelee yritysasiakkaita noin 15 toimipaikassa Helsingin ydinkeskustasta Kittilään.

 

Katso autovuokraamot

Ota yhteyttä

Henkilötiedot

Yritystiedot

Vuokraustarve