Mini-Lease yrityksille

Minileasing tarjoaa turvaa ja joustavuutta yrityksille.
 

LänsiAuton edustaman Enterprise Suomen tarjoama Mini-Lease eli kausiautopalvelu on ratkaisu joustavaan yritysautoiluun ilman sitoutumista pitkiin leasing- tai osamaksusopimuksiin.

Kustannustehokasta yritysautoilua minileasingilla


LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman yritysautovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Mallistostamme löydät henkilöautot, pakettiautot, minibussit ja pick-upit – kaikki ajoneuvot yrityksesi käyttötarpeeseen. Enterprise palvelee yritysasiakkaita Suomessa noin 15 toimipaikassa Helsingin ydinkeskustasta Kittilään.

Enterprise on Hanselin sopimustoimittaja autonvuokrauksissa, katso varausohjeet.
 

Minileasing vs. perinteinen vuokra-auto


Enterprise tarjoaa Mini-Lease-palvelulla eli minileasingilla kausiautoja yli 30 päivän ajaksi yrityksille, organisaatioille ja julkishallinnolle. Kaikki alle 30 päivää kestävät vuokraukset ovat tavallista autonvuokrausta.

 

Tarvitseeko yrityksesi vuokra-auton alle 30 päivän ajaksi? Siirry varaamaan vuokra-auto tästä.
 

Laaja valikoima automalleja yrityksille - valitse sopivin!

Tutustu valikoimaamme

Kustannusetua pidemmästä vuokrauksesta

Yritysten autotarpeet vaihtelevat toimialasta sekä tarjottavista tuotteista ja palveluista riippuen. Enterprisen tarjoama perinteinen lyhytaikainen vuokraus on näppärä vaihtoehto monissa tapauksissa, mutta toisinaan autontarve sijoittuu pidemmälle aikavälille – esimerkiksi tietyille vuodenajoille sesonkien mukaan.
 

Suuri osa vuokra-auton hinnasta koostuu erilaisista vuokraukseen liittyvistä aloitus- ja sopimusmaksuista. Pitkäaikaisen minileasing-sopimuksen avulla yritykset voivat nauttia kausiautoilun joustavuudesta ja säästää merkittävästi kustannuksissa pidemmällä aikavälillä. Mitä pidemmäksi ajaksi auton vuokraa, sitä enemmän säästöä kertyy.
 

Kaikki kausiautot ovat lähes uusia ja kiinteään kuukausihintaan sisältyvät yrityksille
 

  • liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla

  • maksuttomat huollot ja sijaisauto huoltojen ajaksi

  • mahdollisuus vaihtaa toisen autoluokkaan kesken sopimuskauden

  • veloitukseton lisäkuljettaja

  • ei sitoutumispakkoa, sopimus on voimassa niin kauan kuin tarvitset yritysautoa
     

Valinnaiset lisäpalvelut yrityksille

500 km/kk lisäkilometripaketti 100 € / kk

Autolla ulkomaille 60 € / rajan ylitys

Automaattivaihteinen auto 50 € / kk

Auton kotiintoimitus 100 € / toimitus
(pl. Ahvenanmaa)

Omavastuun puolittaminen 100 € / kk

Lastenistuin 40 € / vuokraus

Pitkä vuokra-aika ilman pitkää sitoutumista

Valtaosa yritysautoista ovat huolto- tai rahoitusleasing-autoja, joihin sitoudutaan yleensä useamman vuoden ajaksi. Tämä aiheuttaa taloudellista riskiä, sillä yritysten autotarpeet voivat muuttua äkisti esimerkiksi henkilöstön tai toimintaympäristön vaihtuessa. Jos pitkä leasing-sopimus joudutaan purkamaan kesken sopimuskauden, tästä seuraa ylimääräisiä kustannuksia.


Minileasing-sopimuksella yritys sitoutuu kausiautoon vain 30 päivän ajaksi, jonka jälkeen sopimuksen voi purkaa milloin tahansa yhden vuorokauden varoitusajalla.


Mikäli tiedät tarkasti yrityksesi autotarpeen esimerkiksi seuraavan puolen vuoden ajaksi, kausiauto voidaan sopia etukäteen myös pidemmälle ajalle. Näin kokonaiskustannuksia saadaan säädettyä alemmas, ja tässäkin tapauksessa sopimuksen purkaminen kesken sopimuskauden on perinteistä leasing-autoa joustavampaa.
 

Räätälöity palvelu ja vihreät arvot

Räätälöidyssä minileasing-sopimuksessa pystytään huomioimaan myös yritysten sisäiset matkustuspolitiikat sekä ympäristöarvot. Palvelupakettimme voi sisältää tiettyjä elementtejä asiakkaan toiveiden mukaan, kuten vähäpäästöisiä autoja.

Autokantaamme uudistetaan ja monipuolistetaan jatkuvasti, autojemme käyttövoimista löytyy perinteisiä polttoaineita käyttävien ajoneuvojen lisäksi runsaasti hybridejä sekä täyssähköautoja.
 

Kiinnostuitko Mini-Leasen yritysautoista?

Olipa yrityksesi autotarve kuukauden, puoli vuotta tai vuoden, tarjoamme siihen parhaan vuokra-autoratkaisun. Ota meihin yhteyttä minilease@enterprise.fi, niin kartoitetaan tarpeenne ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi joustavin kausiautopaketti!

 

Tutustu useimmiten kysyttyihin kysymyksiin ja niiden vastauksiin.