Vuokraa neliveto

Tarvitsetko talviolosuhteisiin tai mökkitielle luotettavan nelivedon, joka pääsee perille ja takaisin haastavallakin säällä? Ratkaisuna on vuokrata tehokas neliveto Enterpriselta.

Vuokraa näppärä neliveto

Nelivetoisten vuokra-automallien hyvät puolet tulevat luonnollisesti parhaiten esille liukkaissa ja usein vaativissa olosuhteissa. Talvella lumessa ja jäisillä teillä eteneminen on huomattavasti vaivattomampaa kaikkien pyörien vetäessä, ja toisinaan myös kesäiset hiekka- ja soratiet voivat yllättää sateen jälkeen liukkaudellaan. Paremman etenemiskyvyn lisäksi nelivetoisuus myös parantaa vakautta esimerkiksi haastavissa olosuhteissa maantieajossa ja ohitustilanteissa.

Enterprisen autovalikoimassa on tarjolla vuokrattavaksi useita nelivetoja mm. BMW 3-sarja, BMW 5-sarja, Opel Grandland, Opel Insiginia, Opel Mokka ja Volvo XC60. Nelivedot ovat saatavilla eri käyttövoimilla: bensiini, diesel ja lataushybridi, mikä näistä on sinulle sopivin vaihtoehto?

Kiinnostuitko autonvuokrauksesta?

Mikäli olet kiinnostunut tietyn nelivedon vuokraamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 
customer.service@enterprise.fi ja laitetaan varaukseen sinulle mieluinen automalli.

Tutustu myös vuokrattaviin sähköautoihimme ja pakettiautoihimme.

Tiesitkö, että voit vuokrata nelivedon myös minileasingilla kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi? Tutustu joustavaan Mini-Lease-palveluumme.

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Yrityksen asiakasnumero/
Kampanjakoodi