Stonic 1.0 T-GDI DCT-autom.

Kia - Stonic 1.0 T-GDI DCT-autom.

Tai vastaava malli.

Tilava ja dynaaminen katumaasturi.

Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinnat voimassa toistaiseksi tai saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin vireillä olevan arvonlisäverolain muutoksen tullessa voimaan. Muutoksen on arvioitu tulevan voimaan 1.9.2024. Jos ajoneuvon vuokraus maksetaan lakimuutoksen voimaantulon jälkeen, peritään asiakkaalta uusi korkeampi arvonlisävero. Muutos koskee myös ennen lainmuutosta vuokrattua ajoneuvoa, jonka vuokrauslasku tai kuukausierä maksetaan 1.9.2024 tai sen jälkeen. Mahdollisesta vuokrauksen ennakkomaksusta on sovittava erikseen vuokraamon kanssa.

Siirry varaamaan

Kuukausihinta

990,00 €

Omavastuu

2 000,00 €

Sopimukseen sisältyy

1 500 km/kk

Perustiedot

Merkki: Kia
Malli: Stonic 1.0 T-GDI DCT-autom. 0
Vaihteisto: Automaatti
Käyttövoima: Bensiini
Neliveto: Ei
Paikat: 5
Matkalaukut:
Korimalli: Katumaasturi

Varusteet

Android Auto-yhteensopivuus
Apple CarPlay -yhteensopivuus
Bluetooth hands- free
Ilmastointi
Kauko-ohjattava keskuslukitus

Tekniset tiedot

Kulutus: l / 100 km
Teho (kW/hv):
CO2-päästöarvot (g/km): g/km

Esimerkkiauton tai vastaavan automallin kaikki tekniset tiedot ja varusteet vaihtelevat automalleittain riippuen moottorin tilavuudesta, vaihteistosta ja käyttövoimasta.

Kaikki tekniset tiedot, kuten päästö-, kulutus- ja käyttösädetiedot ovat valmistajan ilmoittamia ja mitattu uudesta vastaavasta autosta.

Kysy lisätietoja autoluokkaan kuuluvista automalleista, teknisistä tiedoista ja varusteluista asiakaspalvelustamme osoitteesta: customer.service@enterprise.fi tai puhelimitse suoraa toimipisteistämme.