Zafira Life

Opel - Zafira Life

Tai vastaava malli.

Muunneltavat tilat tekevät erinomaiseksi valinnaksi perheelle ja isompaan kuljetustarpeeseen. Kyytiin mahtuu 1+8 henkilöä.

Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinnat voimassa toistaiseksi tai saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin vireillä olevan arvonlisäverolain muutoksen tullessa voimaan. Muutoksen on arvioitu tulevan voimaan 1.9.2024. Jos ajoneuvon vuokraus maksetaan lakimuutoksen voimaantulon jälkeen, peritään asiakkaalta uusi korkeampi arvonlisävero. Muutos koskee myös ennen lainmuutosta vuokrattua ajoneuvoa, jonka vuokrauslasku tai kuukausierä maksetaan 1.9.2024 tai sen jälkeen. Mahdollisesta vuokrauksen ennakkomaksusta on sovittava erikseen vuokraamon kanssa.

Siirry varaamaan

Kuukausihinta

2 400,00 €

Omavastuu

3 000,00 €

Sopimukseen sisältyy

2 000 km/kk

Perustiedot

Merkki: Opel
Malli: Zafira Life 0
Vaihteisto: Manuaali
Käyttövoima: Diesel
Neliveto: Ei
Paikat: 9
Matkalaukut: 5
Korimalli: Pikkubussi

Varusteet

 Ilmastointi

Lisälämmitin kaukosäädöllä

Peruutustutka

Radio sis. bluetooth ja USB

Vakionopeussäädin

Tekniset tiedot

Kulutus: 7.3 l / 100 km
Teho (kW/hv): 106/145
CO2-päästöarvot (g/km): 198 g/km

Esimerkkiauton tai vastaavan automallin kaikki tekniset tiedot ja varusteet vaihtelevat automalleittain riippuen moottorin tilavuudesta, vaihteistosta ja käyttövoimasta.

Kaikki tekniset tiedot, kuten päästö-, kulutus- ja käyttösädetiedot ovat valmistajan ilmoittamia ja mitattu uudesta vastaavasta autosta.

Kysy lisätietoja autoluokkaan kuuluvista automalleista, teknisistä tiedoista ja varusteluista asiakaspalvelustamme osoitteesta: customer.service@enterprise.fi tai puhelimitse suoraa toimipisteistämme.