Yaris Hybrid

Toyota - Yaris Hybrid

Tai vastaava malli.

 

Positiivista energiaa ja hiljaista hybridivoimaa.

Hinta sisältää arvonlisäveron. Hinnat voimassa toistaiseksi tai saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin vireillä olevan arvonlisäverolain muutoksen tullessa voimaan. Muutoksen on arvioitu tulevan voimaan 1.9.2024. Jos ajoneuvon vuokraus maksetaan lakimuutoksen voimaantulon jälkeen, peritään asiakkaalta uusi korkeampi arvonlisävero. Muutos koskee myös ennen lainmuutosta vuokrattua ajoneuvoa, jonka vuokrauslasku tai kuukausierä maksetaan 1.9.2024 tai sen jälkeen. Mahdollisesta vuokrauksen ennakkomaksusta on sovittava erikseen vuokraamon kanssa.

Siirry varaamaan

Kuukausihinta

990,00 €

Omavastuu

2 000,00 €

Sopimukseen sisältyy

2 000 km/kk

Perustiedot

Merkki: Toyota
Malli: Yaris Hybrid 0
Vaihteisto: Automaatti
Käyttövoima: Hybridi
Neliveto: Ei
Paikat: 5
Matkalaukut: 1
Korimalli: Hatchback

Varusteet

Automaatti-ilmastointi

Keskuslukitus

Liikennemerkkitunnistus

Vakionopeussäädin

Tekniset tiedot

Kulutus: 3.8-4.3 l / 100 km
Teho (kW/hv): 85/116
CO2-päästöarvot (g/km): 87-98 g/km

Esimerkkiauton tai vastaavan automallin kaikki tekniset tiedot ja varusteet vaihtelevat automalleittain riippuen moottorin tilavuudesta, vaihteistosta ja käyttövoimasta. Kaikki tekniset tiedot, kuten päästö-, kulutus- ja käyttösädetiedot ovat valmistajan ilmoittamia ja mitattu uudesta vastaavasta autosta.

Pyydämme huomioimaan, että auton todellinen sähkön kulutus ja/tai sähkökäyttöisen ajon toimintasäde saattavat erota huomattavasti valmistajan ilmoittamista arvoista. Talviolosuhteissa auton sähkömoottorin käyttö voi olla rajoitettua tai erittäin kylmällä säällä jopa mahdotonta.

Kysy lisätietoja autoluokkaan kuuluvista automalleista, teknisistä tiedoista ja varusteluista asiakaspalvelustamme osoitteesta: customer.service@enterprise.fi tai puhelimitse suoraa toimipisteistämme.