Vuokraa auto sijainnista ROVANIEMI RAILWAY

Noutopaikka

ROVANIEMI RAILWAY

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Rovaniemen rautatieasemalla


Vuokra-autot Rovaniemen rautatieasemalla

Enterprise Rovaniemen rautatieasema palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Rovaniemen rautatieasemalla

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Rovaniemi rautatieasema tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Rovaniemen rautatieasemalla

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Rovaniemellä tai lähialueella vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Rovaniemen rautatieasemalla

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Rovaniemi rautatieasemalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille ROVANIEMI RAILWAY

Sijainti

RATAKATU 3

ROVANIEMI, FI 96100

035810525885

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:00 - 21:00
Tiistai 7:00 - 21:00
Keskiviikko 7:00 - 21:00
Torstai 7:00 - 21:00
Perjantai 7:00 - 21:00
Lauantai 7:00 - 21:00
Sunnuntai 7:00 - 21:00

Palvelut

Rovaniemen rautatieasemalla ei ole kiinteää autovuokraamoa. Vuokra-autot toimitetaan varauksessa olevan noutoajan mukaan rautatieasemalle. Enterprisen asiakaspalvelija odottaa 15 minuuttia paikan päällä, jonka jälkeen vuokra-auto toimitetaan paikalle vasta soitettaessasi autovuokraamoon, puh. 030 030 8362. Enterprisen asiakaspalvelijan löydät rautatieaseman sisältä ja tunnistat hänet logokyltistä.