Älä kiirehdi autokaupoille – auton pitkäaikaisvuokraus saattaa olla toimivampi vaihtoehto

Älä kiirehdi autokaupoille – auton pitkäaikaisvuokraus saattaa olla toimivampi vaihtoehto

Auton vuokraus useaksi viikoksi, kuukaudeksi tai koko kesäksi? Minileasing on erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset autoa pitkäaikaiseen käyttöön. Se on helppo, varma ja huoleton tapa nauttia ajamisesta ilman vastuuta oman auton omistuksesta. Pidä autoa niin kauan kuin haluat ja palauta takaisin, kun käyttöä ei enää ole. Onko auto välttämätön vain mökkikautena? Älä seisota autoa kalliilla autopaikalla koko talvea tyhjän panttina – oikea valinta on minileasing.

Minileasingilla saat valitsemasi auton käyttöösi niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset – vaikka toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Käytön aikana saat ajaa vuokra-autollasi juuri niin paljon kuin itse haluat. Vuokrahinnan lisäksi vastaat itse ainoastaan polttoainekuluista, muu jää Enterprisen huoleksi. Enterprise tarjoaa minileasingilla kausiautoja yli 30 päivän ajaksi.

 

Auton vuokraus kuukaudeksi? – Enterprisellä se onnistuu

 

Oman auton hankkiminen tarkoittaa monia ylimääräisiä kuluja. Uuden auton arvo laskee samalla hetkellä, kun peruutat autosi ulos autokaupan parkkipaikalta. Auton hankintahinnan lisäksi maksettavaksi koituvat vakuutukset, huolto- ja korjauspalvelut, autopaikan vuokraus sekä pysäköintikulut. Autoa kuitenkin tarvitaan ehkä vain kesäaikaan, kun kuljetaan mökillä, sukulaisissa tai muissa riennoissa.

 

Tutustu minileasing-autoihimme täällä!

 

Arkipäivisin julkinen liikenne kenties palvelee sujuvasti, mutta lomilla nousee halu mennä ja tulla oman aikataulun mukaan. Entä jos auton vuokraisi vain siksi aikaa, kun sitä oikeasti tarvitsee? Ei tarvitsisi vuokrata lämmintä hallitilaa talveksi, ei hermoilla katsastuksesta, liikennevakuutusmaksuista, yllättävistä korjauskuluista tai auton jälleenmyyntiarvosta. Auton voisi vuokrata loman ajaksi, sitten pitää vaikka kuukauden tai puoli vuotta taukoa ja vuokrata taas uudelleen. Helppoa, sujuvaa ja huoletonta.

 

Pitääkö auto omistaa itse? Lue täältä asiakkaamme Teemu Sysmäläisen kokemuksia leasing-auton pitkäaikaisesta vuokraamisesta. 

 

Kokeile auton vuokrausta ennen autokauppoja

 

Uuden auton hankkiminen aiheuttaa päänvaivaa: onko nyt hyvä hetki hankkia täyssähköauto, vai olisiko hybridi varmempi vaihtoehto? Tarvitaanko välttämättä farmaria, vai sopisiko perhe mökkikamppeineen sittenkin pienempään henkilöautoon? Kokeilemalla asia selviää. Vuokraa täyssähköauto tai kompakti perheauto käyttöösi kuukaudeksi ja katso, kuinka auto soveltuu tarpeisiisi. Autokaupoille voi suunnistaa varmoin mielin, kun kokemusta on jo karttunut vuokrauspalvelun myötä. Vuokrauksella et häviä mitään.

 

Minileasing ei sisällä etukäteismaksuja tai sitoutumispakkoa! Käytät autoa juuri niin kauan kuin itse näet tarpeelliseksi. Haluatko kesäksi täyssähköauton ja talveksi varman nelivedon? Minileasingissa sinulla on mahdollisuus vaihtaa tarpeesi mukaan toiseen autoon, vaikka kesken sopimuskauden. Jos oikeanlaisen auton valitseminen mietityttää, ota yhteyttä meihin. Katsotaan yhdessä, millainen auto käyttöösi parhaiten sopii.

 

 

Tammikuun tarjous!

Opel Astra STW* hinta alkaen vain 630 €/kuukausi!

Lue lisää!

 

 

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä niin autamme!

myynti@enterprise.fi

Lue myös