Auton vuokraus yritykselle Enterpriselta

Auton vuokraus yritykselle Enterpriselta

Vuokra-auto päiväksi, viikoksi vai koko kuukaudeksi? Enterprise on oikea ratkaisu silloin, kun yrityksesi tarvitsee vuokra-autoa pitkäaikaiseen tai satunnaiseen käyttöön. Luotettavina kumppaneina varmistamme, että auto on yrityksenne käytössä aina sovittuna hetkenä. Ota avuksesi Enterprise ja jätä yrityksesi autohuolet historiaan.

Kun huollon tarve yllättää, vuokra-auto pelastaa

 

Joutuiko yrityksen auto huoltoon kesken kiireisimmän sesongin? Ei mitään syytä panna lappua luukulle. Auton vuokraus Enterpriseltä ratkaisee kriisin. Enterprisen vuokra-auto palvelee yritystäsi niin kauan kuin tarvitset, yhdestä päivästä jopa useisiin kuukausiin. Autamme mielellämme   monenlaisissa tilanteissa, olipa yrityksesi sitten suuri, keskisuuri tai pieni.

 

Enterprisen kautta löytyvät yritykselle niin näppärät henkilöautot kuin tehokkaat hyötyautotkin aina tila-autoista pakettiautoihin. Mallistomme kattaa parhaat vaihtoehdot sekä henkilöiden että kaluston kuljettamiseen, edustustilanteisiin tai työmaille. Huolehdimme puolestasi ajokelin ja vuodenajan vaatimat renkaat sekä varmistamme omalta osaltamme, että ajaminen sujuu miellyttävästi ja turvallisesti.

 

 

Vuokra-auton kilpailutus – Enterprise tarjoaa selkeät hinnat ja mutkattomat palvelut

 

Vuokra-auton kilpailutus mielessä? Vuokra-autojen vertailu sujuu näppärästi Enterprisen verkkosivuston kautta. Varaa ajoneuvo tarvitsemallesi ajankohdalle, klikkaa lisävarusteet ja valitse nouto sekä palautuspaikka. Palvelu laskee vuokrahinnan kokonaisuudessaan jo ennen lopullista varausvahvistusta. Ei lisäkuluja, ei yllätyksiä. Selkeät hinnat takaavat, että yrityksesi budjetti pitää.

 

Joskus pienetkin asiat voivat nousta keskeisiksi mielikuvien synnyttäjiksi. Meille on tärkeää, että Enterprisen autot ovat nykyaikaisia, laadukkaita ja ulkonäöltään erittäin siistejä. Voit näin ollen siis olla varma, että Enterprisen ajoneuvot toimivat yrityksesi myönteisinä edustajina. Tilauksesi mukainen ajoneuvo odottaa sinua valitsemallasi noutopisteellä aina sovittuna ajankohtana. Kun luotat Enterpriseen, asiakkaasi voivat luottaa sinuun.

 

Leasing-auto yritykselle? Ota avuksi Enterprise

 

Leasing-auton käyttö on vaivatonta. Vuokra-auto on taloudellinen ratkaisu tilanteissa, joissa yrityksen oman autokaluston lisääminen ei ole mahdollista tai kannattavaa. Näin esimerkiksi silloin, kun yrityksen sen hetkinen työmaa sijaitsee toisella puolella Suomea. Työntekijä voi matkata lähelle työmaakohdetta vaikkapa lentokoneella ja napata kentältä käyttöönsä Enterprisen leasing-auton. Kun työkeikka on ohitse, työntekijä voi jälleen palauttaa ajoneuvon sovittuun palautuspaikkaan.

 

Enterprisen Mini-Lease on tavallista leasingia joustavampi vaihtoehto. Minileasing on erinomainen valinta, kun vuokra-aika on intensiivinen mutta pitkäkestoinen. Näin esimerkiksi kiireaikoina sesongin keskellä. Enterprisen kausiautopalvelu mahdollistaa joustavan yritysautoilun ilman sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Vuokra perustuu käytettyyn aikaan ja minimivuokra-aika on 30 vuorokautta. Mitä pitemmäksi vuokra-aika venyy, sitä enemmän säästöä syntyy. Mini-Lease on helppo ja nopea apu juuri silloin, kun listalla on autohuolien lisäksi niin paljon muutakin.

 

Tarvitsetko vuokra-autoa pidemmäksi aikaa tai toivotko yrityksellesi räätälöityä palvelua vuokra-autotarpeeseen? Ota yhteyttä Enterpriseen. Selvitämme yhdessä, kuinka voimme palvella yritystäsi parhaalla tavalla!

Lue myös