Avoin työpaikka: Customer Service Agent Enterprisen Turun toimipisteeseen

Avoin työpaikka: Customer Service Agent Enterprisen Turun toimipisteeseen

Haemme nyt Enterprise Turun toimipisteen autovuokraamoomme aktiivisella asenteella varustettua Customer Service Agentia tiimimme vahvistukseksi.

Oletko sinäkin innostunut autoilusta ja asiakaskohtaamisista? Enterprise on maailman suurin autovuokraamoketju, jonka franchising-kumppanina LänsiAuto aloitti vuokraamotoiminnan pääkaupunkiseudulla tammikuussa 2019. 

 

Customer Service Agentina palvelet asiakkaitamme vuokra-autoasioissa. Esittelet autot asiakkaille, tarkistat niiden kunnon vuokrauksen jälkeen ja huolehdit autojen valmistelusta seuraavaa asiakasta varten. Lisäksi vastaat asiakaspalvelusta niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Tehtävä pitää sisällään myös mm. vuokra-autojen asiakasluovutus- ja noutotehtäviä, autojen siirto- sekä tarkastus- ja pesutehtäviä. Tehtävässä edellytämme B-luokan ajokorttia.

 

Toivomme sinulta:

 

Tarjoamme sinulle:

 

Hae osaksi Enterprisen tiimiämme! Meillä on dynaaminen ja eteenpäin katsova asenne sekä tahto onnistua yhdessä. Lähetä meille CV ja hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta 20.11.2022 mennessä.

 

HAE TÄHÄN TEHTÄVÄÄN

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Turun vuokraamotoiminnan esihenkilö Hans Huupponen puhelimitse 0452462982 arkisin klo 10-17.

 

Haku alkaa 30. lokakuuta 2022 ja päättyy 20. marraskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

 

LänsiAuto Rent Oy / Enterprise Finland

 

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa autojen myynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 autoalan ammattilaista. Toimimme myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

 

LänsiAuto Rent Oy aloitti Enterprisen Suomen franchisekumppanina vuoden 2019 alussa.

Lue myös