Edullisin auton vuokraus – hintavertailu kannattaa

Edullisin auton vuokraus – hintavertailu kannattaa

Jos mielessäsi on edullinen auton vuokraus, olet juuri oikeassa paikassa! Enterpriseltä saat vuokra-auton allesi helposti ja nopeasti erittäin hyvään hintaan. Olipa auton tarpeesi millainen tahansa, löydät valikoimastamme vaihtoehdot niin kaupunkiajoon kuin myös matkailuun vaihtelevissa maastoissa. Vuokraa auto viikonlopuksi, loman ajaksi tai tutustu huolettomaan minileasing-palveluumme. Vertaa hintoja ja valitse Enterprise.

Reilu auton vuokraus – hinnasto ilman yllätyksiä

 

Toiveissa halpa auton vuokraus? Tutustu Enterprisen valikoimaan nettisivuillamme ja vertaa hintoja. Klikkaamalla haluamiasi vaihtoehtoja, laskee palvelu sinulle hinnan valmiiksi ennen lopullista varauspäätöstä tai muuta sopimusta. Saat selkeän summan valitsemallesi autolle, noutopaikalle ja vuokrauksen kestolle. Laadukkaat lisävarusteet, kuten ajanmukaiset ja kolaroimattomat lasten turvaistuimet, voidaan laskea mukaan vuokraan toiveidesi mukaisesti.

 

Vuokra-autojen vertailu kannataa! Enterprisen kautta saat nyt myös edullisten ajokilometrien sähkö- ja hybridiautot. Sähköautojen latauspisteitä löydät kattavasti ympäri Suomen etelästä pohjoiseen. Mikäli edessäsi on runsaasti ajettavaa pitkillä välimatkoilla, voi hybridiauto olla varmempi vaihtoehto. Hybridiautolla nautit sähkön tuottamista eduista, mutta pääset tarpeen vaatiessa hyödyntämään myös perinteistä polttomoottoria.

 

Vuokra-auto mahdollistaa reissaamisen omaan tahtiin, ympäri Suomen

 

Enterprise on helppo ja edullinen valinta, kun etsit autoa lomaviikolle tai viikonloppureissulle. Tutustu henkilöautojemme kattavaan valikoimaan tai valitse reilu tila-auto. Isoon autoon mahtuu mukavasti mukaan ystäväporukka tai koko perhe vaikkapa lasketteluvarusteiden kera. Reissaa ilman kiirettä, vaihtuvista maisemista ja kohdalle osuvista nähtävyyksistä nauttien. Vuokra-autolla kuljet matkatavaroinesi valitsemaasi reittiä täysin oman aikataulusi mukaan.

 

Vuokra-auto on halpa vaihtoehto moneen muuhun matkustustapaan verrattuna. Lisäksi se on erittäin varma ja huoleton keino reissata ympäri Suomen – tee roadtrip pikkupaikkakunnilla, piipahda matkan varrella sukulaisten luona tai suosituissa lomakohteissa. Omalla vuokra-autolla kuljet missä ja milloin tahdot, myös siellä, minne bussit, junat tai lentokoneet eivät koskaan saavu.

 

Olipa vuokra-aikasi pitkä tai lyhyt, edullinen auton vuokraus on mahdollista Enterprisen avulla. Käänny puoleemme ja nouda laatuauto käyttöön tarpeesi mukaan. Espoo, Rovaniemi, Helsinki, Tampere, Turku, Hyvinkää, Vantaa, Hämeenlinna ja Lahti – löydä edullinen vuokra-auto läheltä sinua. Palvelemme edellä mainituilla toimipisteillä sekä Kuusamo, Kittilä, Oulu, Rovaniemi ja Helsinki-Vantaa lentoasemilla.

 

Vuokra-auto halvalla pitkäksi aikaan käyttöön?

 

Jos tarvitset autoa pitemmäksi aikaa, ota käyttöön Enterprisen näppärä Mini-Lease kausiauto. Mini-Lease-palvelu tarjoaa auton käyttöösi vähintään 30 päiväksi kiinteällä kuukausihinnalla. Mitä pitempään ajat, sitä edullisemmaksi kausiauto käy! Minileasing säästää sinut omaan autoon liittyviltä hankinta-, huolto-, vakuutus-, ja ylläpitokustannuksilta. Maksat vain polttoaineesta, kaikki muu sisältyy vuokraushintaan.

 

Tarvitsetko kompaktin auton kaupunkiin ja jämerämmän menopelin mökkimatkalle? Ei huolta – minileasing sopimus mahdollistaa myös auton vaihdon, vaikka kesken sopimuskauden. Talveen ja pohjoisen reissuja varten huolehdimme luonnollisesti vuokra-autoosi säädösten mukaiset talvirenkaat. Huoletonta ja turvallista ajoa milloin ja missä tarvitset. Varaa stressittömin lomareissusi nyt – Enterprise vie sinut minne ikinä haluat.

Lue myös

array(4) { ["type"]=> int(8) ["message"]=> string(25) "Undefined index: campaign" ["file"]=> string(81) "/var/www/customers/enterprisefi/public_html/data/templates/include/footer.inc.php" ["line"]=> int(65) }