Huonot ajo-olosuhteet? - maasturin vuokraus kannattaa

Huonot ajo-olosuhteet? - maasturin vuokraus kannattaa

Kun tienpinta ja sää haastavat, on maastoauton vuokraaminen fiksu tapa selvitä vaikeissakin ajo-olosuhteissa. Tehokas citymaasturi, ärhäkkä SUV tai näppärä neliveto – maastoauton vuokraus Enterprisen kautta onnistuu helposti. Saat lunta, loskaa ja liukasta tienpintaa erinomaisesti sietävät maasturit Enterprisen toimipisteiltä aina kustannustehokkaaseen hintaan.

Tutustu Enterprisen valikoimaan täällä!

 

Maastoauton vuokraus haastaviin keleihin

 

On paikkoja, maastoja ja käyntikohteita, jonne ei millä tahansa kärryllä körötelläkään. Kunnon maastoauto tai luotettava neliveto sen sijaan pärjää kehnoissakin oloissa. Ärhäkkä maasturi on näyttävä ja turvallinen ajoneuvo moniin olosuhteisiin. Korkealta näkyvyys on erityisen laaja, joten maasturin kyydissä voi todella kokea olevansa tilanteen tasalla liikenteessä ja tienpäällä.

 

Kauhistuttaako ajatus tulevasta pohjoisen retkestä omalla kaupunkiautolla? Älä ota turhaan tarpeettomia riskejä – maastoauton vuokraaminen turvaa huolettomat kilometrit. Enterprise tarjoaa jämäkät ja luotettavat ajoneuvot myös sinne, minne tavallinen etu- tai takavetoinen kaupunkiauto ei kurvaa.

 

Epätasainen tienpinta, jyrkät mäet tai vaikka liukkaana luistava jää, hiekka tai kura eivät pidättele sinua! Ota käyttöösi Enterprisen kattavat lisävarusteet – saat pienellä lisähinnalla vakuutuksen, joka kattaa vahingot tien päällä tai kohteessa kaikissa tilanteissa. Vuokrattava maastoauto antaa mahdollisuuden vapaampaan ajoon ja luovempiin reittivalintoihin. Nauti matkanteosta ilman tarpeetonta jännitystä.

 

Neliveto pitää tiellä

 

Pakkasen jäädyttämä tai kuran pehmentämä soratie – mökkireissulle tai pohjoiseen päin suunnatessa vastaan saattaa tulla ihan millaista tienpintaa vain. Neliveto on fiksu ratkaisu silloin, kun kokka käännetään sivummalle valtateiltä. Varmemman etenemiskyvyn lisäksi nelivetoautoissa on myös reilummin vakautta.

 

Nelivetoinen etenee kaksivetoista paremmin lumessa ja paksussakin hangessa. Siksi neliveto onkin oiva valinta laskettelureissulle ja Pohjois-Suomen oloihin. Neliveto kurvaa moitteettomasti jopa auraamattomankin mökkipaikan pihaan. Ei siis tarvetta aprikoida, onkohan pihatie ehditty puskea puhtaaksi.

 

Lumisena talvena neliveto kannattaa hankkia myös etelässä päin ajellessa – varsinkin jos liikkuu keskikaupungin ulkopuolella. Neliveto on helppo parkkeerata talvisin muuallekin kuin parkkihalliin. Ei siis huolta siitä, peittääkö lumivaippa maasturin alleen. Neliveto pärähtää kyllä liikkeelle myös tien laidalta tai kinoksen alta.

 

Enterprise palvelee kattavasti kaikkialla Suomessa

 

Sähköauto on terhakka peli kaupunkiajoon ja latausasemien läheisyyteen. Pitkillä matkoilla pohjoisessa sen käyttö voi kuitenkin mietityttää. Kalliin maasturin ostaminen ei houkuttele, jos maastoon on tarkoitus suunnata vain muutamina päivinä vuodessa. Näppärin ratkaisu on, että sähköauto saa jäädä retken ajaksi odottelemaan talliin ja reissun päälle suunnataan luotettavan vuokra-auton voimin.

 

Onko luminen talvi tai kevään kelirikko vesittämässä lomasuunnitelmat? Älä tuskaile huonon kelin kanssa, vaan ota allesi auto, jonka kanssa pääset juuri sinne, minne ikinä tahdot. Käänny autohuolissasi Enterprisen puoleen. Rovaniemi, Espoo, Helsinki, Tampere, Turku, Hyvinkää, Vantaa, Hämeenlinna ja Lahti – edullinen vuokra-auto maastoon löytyy lähempää kuin arvaatkaan!

 

Jos matka määränpäähän tuntuu tuskastuttavan pitkältä, lennä lähemmäs ja nappaa auto käyttöösi lentokentältä. Edellä mainittujen paikkakuntien lisäksi löydät Enterprisen toimipisteet myös Kuusamon, Kittilän, Oulun, Rovaniemen ja Helsinki-Vantaan lentoasemilla. Voit myös esimerkiksi etelästä pohjoiseen matkustaessa valita junan, ja napata vuokra-auton käyttöösi Rovaniemen juna-asemalta. Suuntaa luottavaisin mielin laskettelumatkalle, kalastusreissulle tai ruskaretkelle. Enterprisen avulla matkanteko sujuu lomatunnelmissa kelillä kuin kelillä.

Lue myös