TIETOA ENTERPRISE AUTOVUOKRAAMOSTA

Me Enterprisella pyrimme huolehtimaan asiakkaistamme, yhteisöistämme ja ympäristöstämme.

Kulttuuri ja kova työ loivat Enterprisen

Enterprise Rent-A-Car on jatkuva menestystarina. Ohjaavat periaatteet ja nöyrä alku puhuvat henkilökohtaisen rehellisyyden ja suoraselkäisyyden puolesta. Uskomme yhteisöjemme vahvistamiseen yksi kerrallaan. Asiakkaidemme palveluun kuin he olisivat perhettämme. Ja kovan työn palkitsemiseen. Nämä asiat ovat yhtä totta nyt kuin ne olivat yrityksen perustamisvuonna 1957.

 

Nykyisin, laaja verkostomme, kalustomme ja palvelutarjontamme asemoivat Enterprisen osaksi maailman suurinta kuljetusratkaisujen tarjoajaa. Vuokra-autojamme on saatavilla niin paikallisissa toimipisteissä kuin lentoasemilla. Tarjoamme asiakkaille lisäksi yhteisautopalveluja, eksoottisempien vuokra-autojen valikoiman sekä vuokra-autoja yhdessä Flex-E-Rent -palvelun kanssa tarjoten liiketoimintaratkaisuja erikoisajoneuvojen tarpeisiin, mukaan lukien lämpötilasäädetyt pakettiautot ja liikuntarajoitteisille suunnitellut minibussit. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti yli 10 000 autovuokraamossa yli 90 maassa. Mitä tämä tarkoittaa asiakkaillemme? Olemme siellä missä tarvitset meitä.

 

Meillä on aktiivinen rooli kestävässä kehityksessä, ei vain siksi, että se on viisasta liiketoiminnallemme, vaan koska uskomme tekevämme maailmasta paremman paikan tuleville sukupolville. Kokomme ansiosta olemme ainutlaatuisessa asemassa innovoinnin edistämisessä, kehittävässä tutkimuksessa ja testi-markkinavetoisissa ratkaisuissa.

Tiesitkö?

 

Perustaja Jack Taylor valitsi yrityksen nimen Enterprise kunnianosoituksena toisen maailmansodan lentokoneelle, jossa hän palveli, USS Enterprise. Nykyisin Enterprise-nimi on synonyymi yrityksen johtajuudesta ja näkemyksestä.

ARVOT

10 000

Enterprisellä on yli 10 000 autovuokraamoa yli 90 maassa.

50 Milj.

Enterprise on luvannut istuttaa 50 miljoona puuta 50 vuodessa.

”Huolehdi asiakkaistasi ja työntekijöistäsi ensin ja tuotot tulevat seuraamaan.”

Kaikki alkoi seitsemästä autosta ja aavistuksesta hyvästä liikeideasta.

Yhden miehen visio on Enterprisen tarinan alku. Vuonna 1957 Jack Taylor, palkittu toisen maailmansodan pilotti palasi kotiin toiveinaan yrittäjyys ja perheen perustaminen.

Käyttäen oppejaan USA:n laivastosta – mukaan lukien kovan työn arvoa, ryhmähenkeä ja yksinkertaisesti oikein tekemisen periaatetta – Jack omaksui uuden autonvuokrauskonseptin, jossa oli seitsemän auton kalusto.

Enterprise on nykyisin tunnettu tavaramerkki säännöllisesti matkustavien ja automatkailijoiden keskuudessa. Olemme brändi, joka tunnetaan maailmanlaajuisena autovuokrausalan johtajana. Arvostamme työntekijöitämme ja asiakkaitamme yhtä paljon kuin perheenjäseniämme. Tänä päivänä Enterprise jatkaa menestystä yksinkertaisella, mutta voimakkaalla vakaumuksella tulla johtajaksi autovuokrauksessa kuin myös kestävässä kehityksessä sekä innovoinnissa.

Enterprise Suomessa

LänsiAuto on Enterprisen franchising-kumppani Suomessa tarjoten autovuokrauspalveluita kuluttajille ja yrityksille. LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2020 liikevaihtomme oli yli 300 miljoonaa euroa.