Vuokra-autoja julkisen terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön veloituksetta

Vuokra-autoja julkisen terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön veloituksetta

18. maaliskuuta 2020
 

LänsiAuto ja Opel lainaavat yhdessä Enterprisen kanssa 100 ajoneuvoa julkisen terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön

Suomi, Eurooppa ja koko maailma ovat poikkeuksellisessa tilanteessa koronavirusepidemian vuoksi. LänsiAuto ja Opel osoittavat tukensa Suomen julkiselle terveydenhuoltojärjestelmälle sekä sen henkilöstölle helpottamalla ja turvaamalla heidän jokapäiväistä liikkumistaan. LänsiAuton johto on päättänyt, että sen Suomessa operoima Enterprise-autovuokraamo tarjoaa maksutta julkisen sektorin terveydenhuollon ammattihenkilöiden käyttöön 100 Opel-ajoneuvoa kuukauden ajaksi. Myös vuokra-autojen kuukausi- ja päivävuokrauksen hintoja lasketaan tuntuvasti, että mahdollisimman moni voisi liikkua turvallisesti.
 

LänsiAuto on Opelin maahantuoja sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppani Suomessa. Yhtiön johto on päättänyt tarjota julkisen sektorin terveydenhuollon ammattihenkilöille kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille ja lääkäreille 100 Opelia kuukaudeksi veloituksetta; heidän työmatkojensa helpottamiseksi ja turvaamiseksi. Yhtiö on itsekin poikkeustilan vuoksi haastavassa tilanteessa, mutta toivoo tämän eleen toimivan kollektiivisena osoituksena yksityisten yritysten halusta solidaarisuuteen tämän äkillisen kriisin keskellä. Terveydenhuollon ammattihenkilöiden suojaaminen altistukselta on nyt ensiarvoisen tärkeää.
 

LänsiAuton automyynti sekä huolto- ja korjauspalvelut toimivat normaalisti. Yhtiö noudattaa viranomaisten ohjeita ja suosituksia kaikissa toiminnoissaan; tukien myös siten yhteiskunnan toimenpiteitä viruksen leviämisen hidastamisessa.
 

Miten saan auton käyttöön?

Laina-Opelit luovutetaan hoitohenkilökunnan käyttöön ilmoittautumisjärjestyksessä, ja laina-aika on maksimissaan yhden kuukauden mittainen. Opelin voi varata sähköpostitse osoitteesta customer.service@enterprise.fi esittämällä todistuksen terveydenhuollon ammattihenkilön asemasta.
 

Auton lainaamisen ehdot

Laina-auton omavastuu vahinkotilanteissa on 1 000 euroa, kysy erikseen sopimusta ilman omavastuuta. Lainaaminen edellyttää laina-ajan jälkeen vähintään yhden (1) kuukauden voimassa olevaa luottokorttia sekä todistusta terveydenhuollon ammattihenkilön asemasta. Lainan ajaksi luottokortilta varataan 300 euron suuruinen katevaraus. Lainaaja vastaa mahdollisista veroseuraamuksista ja lahjaveroilmoituksen tekemisestä. Laina-autot luovutetaan Enterprisen toimipisteistä. Laina-autoja luovutetaan ainakin 31.3.2020 saakka.