LänsiAuto ja Enterprise avasivat sähköautoiluun keskittyvän autovuokraamon Helsingin keskustaan

LänsiAuto ja Enterprise avasivat sähköautoiluun keskittyvän autovuokraamon Helsingin keskustaan

LänsiAuto avasi sähköisten autojen myyntiin ja vuokraukseen keskittyvän liikkeen Helsingin keskustaan Esplanadille kesällä 2021.

LänsiAuto Esplanadista uuden sähköauton saa vuokrattua, vaikka vain tunniksi – tai yhtä hyvin useammaksi kuukaudeksi. Autonvuokrauspalvelut tuottaa maailman suurin autovuokraamo Enterprise. Esplanadin myymälä on keskeisellä paikalla Etelä-Helsingissä, ja helposti saavutettavissa kävellen tai julkisen liikenteen avulla. Se tarjoaa uuden, sujuvan tavan yhdistää sähköauto osaksi arjen liikkumista – oli kyseessä sitten kantakaupungin asukkaat, työssäkäyvät tai matkailijat. 

Esplanadin liikkeestä on vuokrattavissa mm. täyssähköinen katumaasturi Opel Mokka-e. Sähköisestä mallistosta löytyy myös esimerkiksi Opel Corsa-e sekä jopa yhdeksälle hengelle soveltuva Opel Zafira-e Life. Sähköpakettiauto Opel Vivaro-e kuljettaa sähkön voimalla jopa tuhannen kilon kuorman vaikkapa muuton yhteydessä.

Tutustu Enterprisen sähköautovalikoimaan ja pidempaikaiseen autonvuokraukseen on saatavilla joustava Mini-Lease -palvelumme.

Osoite:

Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki

Aukioloajat: 

Ma-pe 10-18
La suljettu
Su suljettu

Tervetuloa tutustumaan ja vuokraa sähköauto käyttöösi!

Tutustu myös muiden Enterpise-autovuokraamoiden sijainteihin Suomessa.

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

Taitarkastele / muokkaa / peruuta varaus

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Yrityksen asiakasnumero/
Kampanjakoodi