Vuokraa auto sijainnista IVALO AIRPORT

Noutopaikka

IVALO AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Ivalossa

Vuokra-autot Ivalossa

Enterprise Ivaon lentokenttä palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Ivalossa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Ivalo tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Ivalossa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Ivalossa vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Ivalossa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Ivalon lentoasemalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille IVALO AIRPORT

Sijainti

LENTOKENTANTIE 290

IVALO, FI 99800

0105047962

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 8:00 - 22:00
Tiistai 8:00 - 22:00
Keskiviikko 8:00 - 22:00
Torstai 8:00 - 22:00
Perjantai 8:00 - 22:00
Lauantai 8:00 - 20:00
Sunnuntai 9:00 - 18:00