-10% Kaikista autonvuokrauksista koodilla TALVI10


Harkitsetko auton vuokraamista talvilomalle? Olipa matkasi kuinka pitkä tahansa, taitat sen huolettomasti Enterprisen vuokra-autolla. Valikoimastamme löytyy sopiva auto kaikkiin tarpeisiin – pienistä autokunnista suurempiin saattueisiin ja ketteristä kaupunkiautoista nelivetomaastureihin.


Näin vuokraat auton:


1. Siirry kampanjasivun alareunassa olevaan Vuokraa auto -hakuun

2. Määritä nouto- ja palautusaika sekä haluamasi noutopiste

3. Valitse tarpeisiisi sopiva ajoneuvo ja lisävarusteet

4. Syötä yhteystietosi Yhteenveto-sivulla

5. Varaa auto ja nauti huolettomista kilometreistä! 

 

Alennuskoodisi on aktivoitu


Tarjouskoodi on käytössä automaattisesti kun siirryt alla olevaan Vuokraa auto -hakuun. Voit syöttää koodin myös käsin hakukentän kohtaan "Kampanjakoodi". Käytä koodia: TALVI10.

 

Näin vuokraat auton Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Mikkelistä tai Porista:


1. Ota yhteyttä autovuokraamoon joko soittamalla tai sähköpostilla, katso yhteystiedot.

2. Määritä nouto- ja palautusaika sekä haluamasi noutopiste

3. Valitse tarpeisiisi sopiva ajoneuvo ja lisävarusteet

4. Mainitse puhelimessa tai sähköpostiviestissä talvikampanja tai anna alennuskoodi TALVI10

5. Varaa auto ja nauti huolettomista kilometreistä! 

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

Taitarkastele / muokkaa / peruuta varaus

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Yrityksen asiakasnumero/
Kampanjakoodi

Käyttöehdot

Tarjous on voimassa vain Enterprise Rent-A-Car-toimipisteiden alueella Suomessa 1.1.2022-6.3.2022 välisenä aikana tehdyissä vuokra-auton varauksissa: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kittilä, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Mikkeli, Pori, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku ja Vantaa. Autonvuokrauksen on päätyttävä viimeistään 10.4.2022.

Tarjoukseen eivät sisälly 19.2.-13.3.2022 välisenä aikana tehdyt autonvuokrausvaraukset seuraaviin autovuokraamoihin: Kittilän lentokenttä, Kuusamon lentokenttä, Oulun keskusta, Oulun lentokenttä, Rovaniemen lentokenttä ja Rovaniemen rautatieasema.

Vähimmäisvuokrausaika on yhden vuorokauden ja tarjous ei ole voimassa yli 30 vuorokautta kestävissä vuokrauksissa. Tarjous on hyödynnettävissä vähintään 24h ennakkoon tehtyihin vuokra-auton varauksiin. Kaikkien kuljettajien on oltava vähintään 25-vuotiaita. Tarjous koskee kaikkia ajoneuvoluokkia (pl. Mini Lease) ja sisältää rajoittamattomat ajokilometrit.

Vuokraaja on vastuussa kaikista lisäkustannuksista, kuten arvonlisäveroista, polttoaineesta, lastenistuinten ja navigointilaitteiden vuokrauksen kustannuksista. Lisäkustannuksia voidaan periä lisäksi muun muassa omavastuun pienentämisestä, kolmannen osapuolen vastuuvelvollisuuksista esim. pysäköinti- ja ylinopeussakoista, tiemaksuista ja luottokorttimaksuista. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat ajoneuvoluokan mukaan ja yksityiskohtaiset hinnat löytyvät Enterprisen verkkosivuilta.

Tarjousta ei voi yhdistää muiden mainoksien, tarjouksien, alennetun hinnan, aiempien tai olemassa olevien varausten kanssa. Toimitus- ja noutopalveluihin sovelletaan maantieteellisiä rajoituksia. Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä paikalliseen toimipisteeseen.

Tarjouskoodi on saatavilla vain uudelleenmarkkinoinnissa. Enterprise Rent-A-Car pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja, milloin tahansa tai lopettaa tarjouksen voimassaolon.