Mini-Lease

Mini-Lease – kausiauto vaivattomasti kuukaudeksi.
 

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset.

 

Katso valikoima ja vuokraa auto tästä

*Tarjous koskee viimeistään 15.5. alkavia vähintään 2 ja enintään 12 kuukautta kestäviä yhtäjaksoisia vuokrauksia. Tarjous voimassa 20.4. saakka tai niin kauan kuin kalustoa riittää. Tarjoukseen sovelletaan Enterprise.fi verkkosivulla olevia ajantasaisia hintoja. Tarjoukseen sovelletaan Enterprisen yleisiä vuokraehtoja ja -sääntöjä.


Minileasingilla saat käyttöösi uuden auton – jopa kotiovellesi asti toimitettuna

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset.

 

Tutustu autovalikoimaamme ja joustaviin vuokrausehtoihimme. Tee varaus netissä ja nouda valitsemasi kausiauto vuokraamostamme tai tilaa se kotiovellesi maltilliseen lisähintaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Saat kausiauton minne tahansa Suomessa – Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Enterprise palvelee Suomessa noin 15 osoitteessa Helsingin ydinkeskustasta Ivaloon.
 

 

Mitä on minileasing?

Enterprise tarjoaa Mini-Lease-palvelulla eli minileasingilla kausiautoja yli 30 päivän ajaksi. Kaikki alle 30 päivää kestävät vuokraukset ovat tavallista autonvuokrausta.


Tarvitsetko vuokra-auton alle 30 päivän ajaksi? Aloita autonvuokraus ja autoilet huolettomasti kotimaassa ja ulkomailla.

 

 

Minileasing-sopimuksen hyödyt

 • Ei etukäteismaksuja tai sitoutumispakkoa. Sopimus on voimassa niin kauan kunnes haluat sen lopettaa.
 • Nouda kausiauto vuokraamosta tai osta kotiintoimitus 1–3 arkipäivän kuluessa suoraan haluamasi osoitteeseen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.
 • Maksuttomat huollot ja sijaisauto huoltojen ajaksi
 • Mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden
 • Sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen omavastuulla ja ympäri vuorokauden palvelevan tiepalvelun
 • Veloitukseton lisäkuljettaja

Näin helppoa minileasing on:

 • 1

  Valitse tarpeisiisi sopiva ja mieleisesi kausiauto

 • 2

  Valitse leasing-aika

 • 3

  Lähetä meille varauspyyntö

 • 4

  Me otamme sinuun yhteyttä varauksen viimeistelyä varten.

Tarvitsetko apua sopivan kausiauton löytämiseen?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan ajoneuvotarpeestasi. Tutustutaan yhdessä laajaan autovalikoimaamme ja valitaan sinulle sopivin vaihtoehto kausiautoksi.

Ota yhteyttä

 

Minileasing on mutkaton tapa vuokrata kausiauto

Enterprisen Mini-Lease-palvelu tarjoaa kaiken autoiluun liittyvän kiinteällä kuukausihinnalla. Sinun ei tarvitse murehtia huolloista, vakuutuksista tai autosi jälleenmyynnistä ja arvon alenemisesta.

Voit myös vaihtaa kausiautoa isompaan tai pienempään tarpeen muuttuessa. Talvella voit tarvita nelivetoa, ja kesällä riittää kenties kompakti Opel Corsa – vaihda kausiautosi sopivampaan vaikka kesken sopimuskauden. Mini-Leasen avulla ajat aina tarpeisiisi vastaavalla kausiautolla!
 

Jenni Alexandrova luottaa kausiautoon työssä ja vapaa-ajalla

 


 

Etsin erilaisten hashtagien avulla Instagramista autonvuokraukseen liittyviä asioita, ja sieltä sain selville, että tällainen minileasing on mahdollista. Minileasing tuntui heti itselleni järkevimmältä vaihtoehdolta, koska oma vuokraustarpeeni ei ollut erityisen lyhyt eikä pitkä.
 

Jenni Alexandrova, radiojuontaja
 

Lue lisää Jennin ajatuksia kausiautoilusta

 

Lisäsimme kausiautoja tarjontaamme – löydä omasi!

Tutustu valikoimaamme

Kaikki kiinteällä kuukausihinnalla

Kaikki kausiautot ovat lähes uusia ja kiinteään kuukausihintaan sisältyy liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla, tiepalvelu 24/7, maksuttomat huollot ja sijaisauto huoltojen ajaksi sekä mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden.

Valinnaiset lisäpalvelut

500 km/kk lisäkilometripaketti 100 € / kk

Autolla ulkomaille 60 € / rajan ylitys

Automaattivaihteinen auto 50 € / kk

Auton kotiintoimitus 100 € / toimitus
(pl. Ahvenanmaa)

Omavastuun puolittaminen 100 € / kk

Lastenistuin 40 € / vuokraus

Kirjallinen lupa vaaditaan aina, jos kausiautolla ajetaan Suomen rajojen ulkopuolella. Ota yhteyttä minilease@enterprise.fi tarvittavien rajanylitysdokumenttien saamiseksi. Katso usein kysytyt kysymykset auton ulkomaille viemisestä.

 

Katevaraus

Kausiauton vuokrauksen yhteydessä luottokortille tehdään erillinen 300 euron katevaraus kattamaan auton mahdolliset pienet vahingot vuokrasopimuksen aikana. Katevaraus vapautetaan auton palauttamisen ja lopputarkastuksen jälkeen sillä edellytyksellä, ettei autosta löydy huomautettavaa.


Miten minileasing toimii? Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset kausiautoista

Kokosimme yhteen useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, jotka liittyvät Enterprisen Mini-Lease-palveluun ja yleisesti kausiautoihin. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi. Jos et löydä etsimääsi tietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa ammattilaisemme auttavat kausiautoihin liittyvissä kysymyksissä.


Etsitkö kausiautoa yrityskäyttöön?

Tutustu Mini-Leasen yrityspalveluun ja pyydä tarjous kausiautosta yrityksellesi!

Minileasing yrityksille

array(4) { ["type"]=> int(8) ["message"]=> string(25) "Undefined index: campaign" ["file"]=> string(81) "/var/www/customers/enterprisefi/public_html/data/templates/include/footer.inc.php" ["line"]=> int(65) }