Mini-Lease

Mini-Lease – kausiauto vaivattomasti kuukaudeksi.
 

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset.

 

Katso valikoima ja vuokraa auto tästä

Minileasingilla saat käyttöösi uuden auton – jopa kotiovellesi asti toimitettuna

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, uudenkarhean, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset.

 

Tutustu autovalikoimaamme ja joustaviin vuokrausehtoihimme. Tee varaus netissä ja nouda valitsemasi kausiauto vuokraamostamme tai kysy hintaa kotiintoimitukselle. Saat kausiauton minne tahansa Suomessa – Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kysy tarjousta kotiinkuljetukselle sähköpostitse minilease@enterprise.fi! Enterprise palvelee Suomessa Helsingistä Ivaloon.
 

 

Mitä on minileasing?

Enterprise tarjoaa Mini-Lease-palvelulla eli minileasingilla kausiautoja yli 30 päivän ajaksi. Kaikki alle 30 päivää kestävät vuokraukset ovat tavallista autonvuokrausta.


Tarvitsetko vuokra-auton alle 30 päivän ajaksi? Aloita autonvuokraus ja autoilet huolettomasti kotimaassa ja ulkomailla.

Minileasing-sopimuksen hyödyt

 • Joustavat ehdot! Voit maksaa etukäteen verkossa tai paikanpäällä autoa noutaessasi. Sopimus on voimassa niin kauan kunnes haluat sen lopettaa.
 • Nouda kausiauto vuokraamosta tai kysy tarjous toimitukselle ympäri Suomea (pl. Ahvenanmaa).
 • Saat kausiautollesi maksuttomat huollot ja sijaisauton huoltojen ajaksi.
 • Tarjoamme mahdollisuuden vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden tarpeidesi mukaan.
 • Hinta sisältää liikenne- ja kaskovakuutuksen omavastuulla ja ympäri vuorokauden palvelevan tiepalvelun.
 • Sopimukseen sisältyy automaattisesti veloitukseton lisäkuljettaja.

Näin helppoa minileasing on:

 • 1

  Valitse tarpeisiisi sopiva ja mieleisesi kausiauto

 • 2

  Valitse leasing-aika

 • 3

  Varaa ja maksa verkossa tai ota meihin yhteyttä minilease@enterprise.fi.

 • 4

  Me otamme sinuun yhteyttä varauksen viimeistelyä varten.

Tarvitsetko apua sopivan kausiauton löytämiseen?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan ajoneuvotarpeestasi. Tutustutaan yhdessä laajaan autovalikoimaamme ja valitaan sinulle sopivin vaihtoehto kausiautoksi.

minilease@enterprise.fi

 

Minileasing on mutkaton tapa vuokrata kausiauto

Enterprisen Mini-Lease-palvelu tarjoaa kaiken autoiluun liittyvän kiinteällä kuukausihinnalla. Sinun ei tarvitse murehtia huolloista, vakuutuksista tai autosi jälleenmyynnistä ja arvon alenemisesta.

Voit myös vaihtaa kausiautoa isompaan tai pienempään tarpeen muuttuessa. Talvella voit tarvita nelivetoa, ja kesällä riittää kenties kompakti Opel Corsa – vaihda kausiautosi sopivampaan vaikka kesken sopimuskauden. Mini-Leasen avulla ajat aina tarpeisiisi vastaavalla kausiautolla!
 

Jenni Alexandrova luottaa kausiautoon työssä ja vapaa-ajalla

 


 

Etsin erilaisten hashtagien avulla Instagramista autonvuokraukseen liittyviä asioita, ja sieltä sain selville, että tällainen minileasing on mahdollista. Minileasing tuntui heti itselleni järkevimmältä vaihtoehdolta, koska oma vuokraustarpeeni ei ollut erityisen lyhyt eikä pitkä.
 

Jenni Alexandrova, radiojuontaja
 

Lue lisää Jennin ajatuksia kausiautoilusta

 

Kaikki kiinteällä kuukausihinnalla

Kaikki kausiautot ovat lähes uusia ja kiinteään kuukausihintaan sisältyy liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla, tiepalvelu 24/7, maksuttomat huollot ja sijaisauto huoltojen ajaksi sekä mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden.

Etsitkö kausiautoa yrityskäyttöön?

Tutustu Mini-Leasen yrityspalveluun ja pyydä tarjous kausiautosta yrityksellesi!

Minileasing yrityksille

Valinnaiset lisäpalvelut

500 km/kk lisäkilometripaketti 100 € / kk

Autolla ulkomaille 60 € / rajan ylitys

Automaattivaihteinen auto 50 € / kk

Omavastuun puolittaminen 200 € / kk

Lastenistuin 40 € / vuokraus

Kirjallinen lupa vaaditaan aina, jos kausiautolla ajetaan Suomen rajojen ulkopuolella. Ota yhteyttä minilease@enterprise.fi tarvittavien rajanylitysdokumenttien saamiseksi. Katso usein kysytyt kysymykset auton ulkomaille viemisestä.

 

Katevaraus

Kausiauton vuokrauksen yhteydessä luottokortille tehdään erillinen, 500-1500 euron suuruinen, katevaraus kattamaan auton mahdolliset pienet vahingot vuokrasopimuksen aikana. Katevarauksen suuruus riippuu vuokrattavan auton vuokrahinnasta. Katevaraus vapautetaan auton palauttamisen ja lopputarkastuksen jälkeen sillä edellytyksellä, ettei autosta löydy huomautettavaa.


Miten minileasing toimii? Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset kausiautoista

Kokosimme yhteen useimmiten kysyttyjä kysymyksiä, jotka liittyvät Enterprisen Mini-Lease-palveluun ja yleisesti kausiautoihin. Katso, löydätkö vastauksen kysymykseesi. Jos et löydä etsimääsi tietoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa ammattilaisemme auttavat kausiautoihin liittyvissä kysymyksissä.