Vuokraa auto sijainnista ESPOO

Noutopaikka

ESPOO

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Espoossa

Vuokra-autot Espoossa

Enterprise Espoo palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Espoossa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Espoo tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Espoossa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Espoossa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Espoossa valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille ESPOO

Sijainti

MARSBYNTIE 3

ESPOO, FI 02270

0105252697

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 9:00 - 17:00
Tiistai 9:00 - 17:00
Keskiviikko 9:00 - 17:00
Torstai 9:00 - 17:00
Perjantai 9:00 - 17:00
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Espoossa

Ajatko autoa niin satunnaisesti, että omaa ei kannata hankkia? Tarvitsetko autoa työmatkalla paikassa, jonne menet junalla tai lentokoneella? Tilapäinen tarve autolle voi syntyä milloin vain, ja silloin auton vuokraaminen on paras ratkaisu. Vuokraus onnistuu Enterprisen verkkosivustolta tai autovuokraamosta, josta saat käyttöösi sinulle sopivan auton lisävarusteineen. Enterprise Espoo tarjoaa aina laadukkaan ja mahdollisimman uuden auton vuokralle.
 

Vuokraa auto työmatkalle


Espoo ja pääkaupunkiseutu kokonaisuudessaan ovat paikkoja, jonne usein saavutaan työmatkalle junalla, bussilla tai lentokoneella. Alueella kuljetaan eri paikoissa, tavataan ihmisiä ja tutustutaan toimipisteisiin, tehtaisiin ja laitoksiin. Vaikka pääkaupunkiseudulla julkinen liikenne toimii hyvin, saattaa sen käyttö olla haastavaa esimerkiksi tiukan aikataulun vuoksi. Tällöin työn tekemistä sujuvoittaa vuokra-auto, jonka saa käyttöön Enterprisen autovuokraamosta.


Auton voi vuokrata etukäteen tai vasta työmatkan aikana. Annamme aina käyttöösi auton, joka palvelee tarpeitasi parhaiten. Jos autolta vaaditaan erityisominaisuuksia tai sen pitää olla tietyn kokoinen, suosittelemme tekemään varauksen etukäteen. Näin varmistamme, että auto on juuri sinulle sopiva.


Vapaa-ajalle ja reissuun vuokra-autolla


Espoon ympäristössä on monia nähtävyyksiä ja tapahtumia, joissa on kätevintä vierailla omalla autolla. Esimerkiksi Nuuksion kansallispuisto, Fiskarsin kylä Raaseporissa ja useat museot ovat suosittuja nähtävyyksiä ja sijaitsevat välimatkan päässä toisistaan. Kulkeminen näiden välillä helpottuu, kun käytössä on auto.


Autonvuokraus Espoossa avaa matkailijalle mahdollisuuden kokea ja nähdä hieman enemmän. Se lisää matkustusmukavuutta ja helpottaa liikkumisen suunnittelua. Voit lukea tähän vinkit artikkelistamme Espoon nähtävyydet autolla.


Myös paikkakuntalainen voi vuokrata auton vapaa-ajalle, jos tiedossa on liikkumista eri paikkojen välillä. Joskus työ voi vaatia autokyytiä, vaikka työmatka sujuisi pääsääntöisesti julkisilla kulkuyhteyksillä.


Autonvuokraus Espoossa päiväksi tai pidemmäksi aikaa


Enterprisen vuokra-autot ovat laadukkaita ja siistejä. Lisäksi auton koon ja ominaisuudet voi valita aina kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Kun saat auton käyttöösi, voit olla varma, että se on katsastettu, huollettu ja puhdistettu perusteellisesti.


Meiltä voi vuokrata myös kausiauton. Kyseessä on minileasing-auto, jonka saa käyttöön esimerkiksi kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa. Tällöin säästyy siltä, että auton vuokraisi joka kerta erikseen.


Minileasing-sopimus ei edellytä etukäteismaksuja, ja maksu suoritetaan muutenkin käytön mukaan. Enterprise kustantaa mahdolliset huollot, ja huoltojen ajaksi annetaan aina sijaisauto käyttöön. Enterprise huolehtii myös liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä ympärivuorokautisen tiepalvelun.


Myös yritys voi tehdä minileasing-sopimuksen, jolla se mahdollistaa työntekijöidensä käyttöön aina lähes uuden auton valituilla lisäpalveluilla ja -varusteilla. Sopimus ei kuitenkaan sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen.


Enterprise Espoo vuokraa autoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen käyttöön. Autovalikoima on laaja, ja valikoimassa on niin pikkuautoja, perheautoja kuin myös nelivetoisia maastureita, sähköautoja ja pakettiautoja. Vuokraa auto joko verkkovarauksen kautta tai soittamalla autovuokraamoomme!