Espoon nähtävyydet autolla – Uusimaa ja Espoo tarjoavat elämyksiä kaikkina vuodenaikoina

Espoon nähtävyydet autolla – Uusimaa ja Espoo tarjoavat elämyksiä kaikkina vuodenaikoina

Espoon nähtävyyksissä riittää näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille. Museot, taidenäyttelyt, teatterit ja konsertit tarjoavat monipuolisia kulttuurielämyksiä jokaisena vuodenaikana. Espoon saaristo ja Nuuksion kansallispuisto ovat huikeita kohteita niille, jotka viihtyvät luonnossa ja löytävät sieltä tekemistä. Lapsiperheet nauttivat myös lapsille suunnatuista museoista, tapahtumista ja leikkipaikoista. Ihastu pääkaupunkiseutuun – koe Espoon nähtävyydet autolla.

Espoon nähtävyydet sykähdyttävät


Espoo on yksi pääkaupunkiseudun kolmesta merkittävästä kaupungista. Se sopii mainiosti päiväretkikohteeksi, viikonloppureissuun ja myös pidempiaikaiseen oleiluun. Parasta on se, että Helsingin, Vantaan ja koko Uudenmaan käyntikohteet voi ottaa haltuun samalla reissulla. Eri paikkojen väliä voi kulkea sujuvasti autolla. Jos omaa ei ole, auton voi vuokrata kätevästi Enterprisen autovuokraamosta.


Usein Espoon suosituimpiin nähtävyyksiin luetaan modernin taiteen museo Emma, Espoon tuomiokirkko ja Nuuksion kansallispuisto. Nämä ovatkin ehdottoman hyviä käyntikohteita, mutta Espoosta löytyy paljon muutakin. Esimerkiksi pienemmät ja tiettyyn alaan erikoistuneet museot ovat kiinnostavia. Tällaisia ovat muun muassa Suomen kello- ja korumuseo, Rakennusalan työvälinemuseo tai Gallen-Kallelan museo, jossa voi arkkitehtuurin ja taiteen lisäksi nauttia päiväkahvit.


Espoossa on museoita, joissa on otettu erityisesti huomioon lapset. Ja silloin kun lapset viihtyvät, viihtyvät aikuisetkin. Lomaa tai retkipäivää suunniteltaessa kannattaakin laittaa vierailulistalle Galleria Hevosenkenkä, joka on elämys nukkemuseoineen ja työpajoineen. Espoon Tapiolassa on museo Leikki, joka tarjoaa mielenkiintoisia, nostalgisia ja koskettavia kulttuurielämyksiä kaikenikäisille.


Koe Espoon tapahtumat ja aktiviteetit yksin tai yhdessä perheen ja kavereiden kanssa

 

Aktiivilomailijalle ja lapsiperheille Espoossa on paljon tekemistä: Nuuksion kansallispuisto kutsuu retkelle, patikoimaan ja liikkumaan luonnossa. Reittivene kuljettaa Espoon saaristossa, joka on yksi Suomen kauneimpia. Lasten kanssa kannattaa käydä Huipun seikkailupuistossa tai Oittaan ulkoilualueella. Kaikkiin kohteisiin ja tapahtumiin voi perehtyä tarkemmin Visit Espoon verkkosivustolla.


Eri puolille Uuttamaata ja Espoota sijoittuvissa tapahtumissa on kätevä vierailla autolla. Esimerkiksi Raaseporissa sijaitseva Fiskarsin kylä eli Fiskars Village on retkikohde, jota ei kannata ohittaa. Eloisa ja perinteikäs ruukkikylä on myös lukemattomien taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja kädentaitajien luova yhteisö.


Auton vuokraaminen Espoosta on vaivaton tapa viettää mukava viikonloppu tai pidempi loma vehreässä ja vireässä ympäristössä. Autonvuokraus onnistuu sujuvasti Enterprisen kautta. Jokainen asiakas on meille arvokas, joten saat meiltä aina parhaan mahdollisen auton tarpeisiisi kaikilla tarvitsemillasi lisävarusteilla. On ilo tarjota sinulle auto ja elämyksiä Espoossa ja Uudellamaalla!

 

Lue myös