Vuokraa auto sijainnista HELSINKI INTL AIRPORT

Noutopaikka

HELSINKI INTL AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

 

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Helsinki-Vantaan lentokentällä

Vuokra-autot Helsinki-Vantaa lentokentällä

Enterprise Helsinki-Vantaan lentoasema palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Helsinki-Vantaa lentokentältä

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Helsinki-Vantaa tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Helsinki-Vantaa lentokentällä

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Helsingissä tai Uusimaan alueella vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Helsinki-Vantaa lentokentällä

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Helsinki-Vantaalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

 

How to find us?

Tiedot sijainnille HELSINKI INTL AIRPORT

Sijainti

HELSINKI VANTAA AIRPORT

HELSINKI, FI 01530

0105252280

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:00 - 23:00
Tiistai 7:00 - 23:00
Keskiviikko 7:00 - 23:00
Torstai 7:00 - 23:00
Perjantai 7:00 - 23:00
Lauantai 9:00 - 20:00
Sunnuntai 9:00 - 23:00

Autonvuokraus Helsingissä 

Autonvuokraus Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla tapahtuu kätevästi Enterprisen verkkovaraamisen kautta. Voit myös soittaa lähimpään autovuokraamoomme  saadaksesi henkilökohtaista palvelua. Meille on tärkeää, että saat autonvuokraustilanteessa parasta palvelua ja löydät juuri tarpeisiisi sopivan auton sekä lisävarusteet. Tarjoamme aina käyttöösi mahdollisimman uuden auton tarkoituksenmukaisesti varusteltuna. Löydät meidät Helsinki-Vantaan lentokentältä sekä paikoista Helsinki Esplanadi, Helsinki Herttoniemi, Espoo sekä Vantaa.
 

Autonvuokraus työmatkalla tai vapaalla
 

Työmatkoilla tarvitsee usein pystyä liikkumaan esimerkiksi lähikaupunkeihin tai kaupungin sisällä niin, että julkisen liikenteen käyttäminen alkaa tuntua haastavalle. Oma auto helpottaa aikatauluissa pysymistä ja liikkumisten suunnittelua, kun ei tarvitse seurata julkisen liikenteen aikatauluja. Auton vuokraaminen Helsingissä ja muualla Suomessa on mainio tapa helpottaa työmatkalla liikkumista.
 

Työmatkalaisen autonvuokraus onnistuu joko etukäteen tai matkan aikana paikan päällä. Varsinkin erikoisempien vuokra-autojen vuokraus kannattaa kuitenkin tehdä mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin.
 

Lomamatkalaisen, päiväreissaajan ja turistin kulkeminen Helsingissä on kätevää paikallisilla kulkuvälineilläkin, mutta auton vuokraaminen tuo matkustusmukavuutta sekä helpottaa liikkumisen suunnittelua. Vapaa-ajalla ja lomamatkalla kannattaakin suunnata hiukan edemmäksi aivan keskustan liepeiltä, sillä nähtävyyksiä ja tapahtumia löytyy runsaasti myös keskustaa kauempaa.
 

Autonvuokraus Helsingissä päiväksi tai pidemmäksi aikaa
 

Auton vuokraamisesta on tehty niin helppoa ja kätevää, että jo yhden päivän tarpeeseen kannattaa hankkia vuokra-auto. Olipa kyseessä sitten työmatka tai vapaa-ajan liikkuminen, vuokra-auton vuokraaminen on edullista ja järkevää. Ja toisaalta vuokra-auton kanssa pääsee vähemmällä, kun ei tarvitse huolehtia pesuista, kausihuolloista tai renkaiden vaihdosta.

Oletko lomamatkalla pääkaupunkiseudulla? Artikkelistamme Helsingin nähtävyydet autolla liikkuen löydät vinkkejä nähtävyyksistä ja aktiviteeteista Helsingissä. Matkalaiselle auton vuokraaminen mahdollistaa vapauksia liikkumiseen.

Tarvitsetko Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla autoa aika usein, muttet ole kiinnostunut ostamaan omaa autoa? Tai onko sinulle toisinaan tarvetta autolle esimerkiksi kuukaudeksi kerrallaan? Työajoja tai muuta ajamista varten on mahdollista vuokrata myös kausiauto, jolloin säästyy aikaa ja vaivaa auton vuokraamiselta aina erikseen. Minileasing-auton eli kausiauton voi halutessaan vuokrata kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa ja sen saa toimitettuna vaikka kotiovelleen. Sen helpompaa työmatkailua tuskin onkaan!
 

Minileasing-sopimuksessa sinun ei tarvitse maksaa etukäteismaksuja, vaan vuokraat auton itsellesi sopivaksi aikaa ja maksat vain käytöstä. Mahdolliset huollot maksamme Enterprisella ja huoltojen ajaksi saat aina sijaisauton käyttöösi. Huolehdimme myös liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä ympärivuorokautisen tiepalvelun.
 

Kausiauto on mahdollista varata myös yritykselle, jolloin yritys tekee sopimuksen minileasingista. Yritys saa näin käyttöönsä lähes uuden auton valitsemillaan lisäpalveluilla ja -varusteilla. Sopimus ei kuitenkaan sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen, mikäli tarvetta vuokra-autolle ei enää ole.
 

Monipuolinen autovalikoima Helsingissä varmistaa sen, että olitpa sitten työmatkalla tai lomailemassa, löydät meiltä tarpeisiisi sopivan auton. Helsingin parhaat nähtävyydet ja elämyksellisimmät lomakohteet ovat siis yhden klikkauksen päässä.