Vuokraa auto sijainnista KITTILA AIRPORT

Noutopaikka

KITTILA AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Kittilässä

Vuokra-autot Kittilässä

Enterprise Kittilän lentokenttä palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Kittilässä

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Kittilä tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Kittilässä

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Kittilässä vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Kittilässä

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Kittilän lentoasemalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille KITTILA AIRPORT

Sijainti

LEVINTIE

KITTILA, FI 99100

0105252875

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 9:00 - 17:00
Tiistai 9:00 - 17:00
Keskiviikko 9:00 - 17:00
Torstai 9:00 - 17:00
Perjantai 9:00 - 17:00
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Kittilän lentoasemalta – anna Lapin luonnon hurmata

Lapin matkailijoiden keskeinen saapumispaikka on Kittilän lentoasema, josta iso osa matkustajista jatkaa Leville tai Ylläkselle lomailemaan ja rentoutumaan. Lisäksi Kittilään tullaan myös työasioiden ja muiden tapaamisten vuoksi. Kaikenlaisille matkailijoille Kittilän lentoasemalta löytyy laadukasta ja asiantuntevaa autonvuokrausta. Olipa tarkoituksena jäädä lähialueille tai suunnata kauemmas Lappiin, vuokra-auto on luotettava kulkuväline vuodenajasta riippumatta.

 

Autonvuokraus helposti netissä tai lentoasemalla

 

Matkailija voi jo matkaa suunnitellessa ja mahdollisia lentoja varatessa varata myös auton koko lomareissun tarpeisiin. Enterprisen autovuokraamo löytyy Kittilän lentoasemalta. Lähes uudella, hyvin varustellulla ja tilavalla autolla jokaisen lomalaisen matkanteko on miellyttävää ja turvallista. Näin automatkatkin ovat elämys Lapin luonnonkauniissa maisemissa keskellä tuntureita ja metsiä.

 

Autoa valitessa on hyvä miettiä, millaiseen tarkoitukseen sitä tarvitsee. Onko esimerkiksi tarpeen pystyä kuljettamaan lasketteluvälineitä tai muita tilaa vieviä harrastustarvikkeita. Tai pitäisikö perään pystyä lisäämään pyöräteline maastopyöriä varten. Lasten matkustusmukavuutta lisää, jos takapenkillä on tilaa eikä siellä tarvitse istua aivan olkapäät toisiaan hipoen.

 

Lyhyemmille lomamatkoille kannattaa vuokrata auto päiväkohtaisesti, mutta toisinaan oleskelu ja asumisen kestää pidemmän aikaa, jolloin voisi olla järkevää varata autoa pidemmäksikin aikaa kerrallaan.

 

Auton vuokraus Levin ja Ylläksen maisemiin

 

Kittilästä on lyhyt matka useisiin lomakohteisiin. Esimerkiksi Leville matkaa on 14 kilometriä, Ylläsjärvelle 36 kilometriä ja Äkäslompoloon 50 kilometriä. Vaikka välimatkat eivät ole pitkiä, tarvitaan välimatkoille kuitenkin auto. Vuokra-auto on huoleton valinta, sillä Enterprisella huolehdimme auton vakuutukset, mahdolliset huollot ja sijaisautot sekä tilanteen vaatiessa myös tuomme auton esimerkiksi hotellin tai mökin ovelle valmiiksi.

 

Tarvitsetpa autoa sitten Kittilässä, Levillä tai Ylläksellä, tai missä tahansa Lapin alueella, Enterpriselta voit vuokrata auton myös pidemmäksikin aikaa. Kausiauto auttaa silloin, kun tarvitset autoa yhdeksi tai useammaksi kuukaudeksi. Mini-leasing-sopimuksen voi tehdä myös yrityksen kautta silloin kun työnantajana haluat tarjota autoa työntekijöillesi.

 

Työmatkaa sujuvoittaa ja helpottaa, kun on tarpeisiin sopiva auto sopivilla varusteilla käytettävissä aina kun sitä tarvitsee. Moni kulkee pohjoiseen töihin turhaa omalla autolla, kun lentäen pääsisi nopeammin ja vaivattomammin. Ja auton saa käyttöönsä heti lentokentältä.

 

Myös lomamatkailijan elämä helpottuu kovasti, kun saa heti Kittilään saavuttuaan alleen sopivan auton. Kun lomamatkalla aikaa ei mene auton kanssa säätämiseen tai välimatkojen kulkemisen järjestämiseen, voi keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan kaikesta, mitä Lappi parhaimmillaan tarjoaa.

 

Suomen upea Lappi, Kittilän lukuisat tunturit, kesän yöttömät yöt ja talven tähtikirkkaan taivaat kannattaa matkustaa kokemaan edes kerran elämässään. Kittilän aktiviteeteista ja nähtävyyksistä voit lukea lisää täältä. Poimi parhaat vinkit omaan lomaasi, vuokraa auto ja suuntaa ikimuistoiselle lomalle!