Vuokraa auto sijainnista OULU AIRPORT

Noutopaikka

OULU AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Oulussa

Vuokra-autot Oulussa

Enterprise Oulun lentokenttä palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Oulussa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Oulu tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Oulussa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Oulussa vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Oulussa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Oulun lentoasemalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille OULU AIRPORT

Sijainti

LENTOKENTANTIE

OULUNSALO, FI 90410

0105252989

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 8:00 - 20:00
Tiistai 8:00 - 20:00
Keskiviikko 8:00 - 20:00
Torstai 8:00 - 20:00
Perjantai 8:00 - 20:00
Lauantai 12:00 - 20:00
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Oulussa mahdollistaa liikkumisen kauemmaksikin

Autonvuokraus on vaivatonta ja nopeaa. Lisäksi se tekee liikkumisesta helppoa, kun ei tarvitse opetella julkisen liikenteen aikatauluja ja reittejä. Kun vuokraa auton Oulun lentoasemalta, pääsee vajaassa puolessa tunnissa Oulun keskustaan. Yliopistolle tai teknologiakylään kestää hiukan yli puoli tuntia. Autonvuokraus onnistuu niin työmatkalaiselta kuin lomalaiseltakin. Kaikenlaisiin tarpeisiin löytyy aina sopiva ratkaisu!

 

Oulunsalon lentoasema on hyvä paikka vuokrata auto

 

Oulunsalo on Oulun naapurissa ja Suomen toiseksi suurin lentoasema, Oulun lentoasema sijaitsee Oulunsalossa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Oulunsalon, Kempeleen ja Oulun palveluita. Lentokentän autovuokraamosta on siis kätevää jatkaa työ- tai lomamatkaa toivomaansa suuntaan.

 

Vuokra-auto vapauttaa liikkumista ja aikatauluja. Lisäksi se mahdollistaa kulkemisen sinnekin, minne julkinen liikenne ei kulje. Oulun seudulla suuret yritykset ovat keskittyneet kasvukeskuksiin, mutta moniin nähtävyyksiin tai aktiviteetteihin on parempi matkustaa autolla.

 

Autonvuokraus Oulussa ja Oulunsalon lentoasemalla onnistuu Enterprisen autovuokraamossa tai etukäteen verkkosivustolla. Enterprisen monipuolisessa autovalikoimassa on autoja monenlaiseen makuun ja tarpeeseen. Voit vuokrata joko pienemmän henkilöauton tai suuremman pakettiauton tai valita autoosi joko manuaali- tai automaattivaiheet. Lisäksi valittavana on suuri joukko erilaisia lisävarusteluja.

 

Autonvuokraus pidemmäksi aikaa

 

Usein auto kannattaa vuokrata jo yhden päivän matkalle, mutta varsinkin pidempiaikainen auton tarve on kätevää hoitaa vuokra-autolla. Vuokraamalla auton säästää usein paljon aikaa, vaivaa ja rahaa. Enterprisellä huolehdimme vuokra-autojen vakuutukset, mahdolliset sijaisautot, huollot sekä tarvittavat korjaukset. Vuokra-auton kuskina pääset siis niin sanotusti valmiille, eikä sinun tarvitse huolehtia muusta kuin ajamisesta ja polttoaineen lisäämisestä.

 

Toisinaan työmatkalainen tarvitsee autoa pitkänkin aikaa ilman, että kannattaa kuitenkaan käyttää omaa autoa työajoihin. Tarjoamme pitkäaikaiselle auton vuokraajalle kausiautoa, jolloin auton vuokra-aika on pidempi ja hyödyt sitäkin kautta suuremmat.

 

Mini-leasing on huoleton tapa varmistaa liikkumisen helppous niin loma- kuin työmatkoillakin. Mini-leasingsopimuksen voi myös ottaa yrityksen kautta, jolloin yritys pystyy tarjoamaan työntekijöilleen uudenkarheita, turvallisia ja tarpeita vastaavia autoja erilaisten työtehtävien hoitamiseen.

 

Oulun nähtävyydet autoillen

 

Oulussa on paljon nähtävää ja koettavaa! Oulun alueelta löytyvät muun muassa Hailuoto, Nallikari, Ainolan puisto ja Turkansaari.

 

Älä anna liikkumisen olla este tutustua kaikkeen siihen mukavaan, mitä Oululla ja lähikunnilla on tarjottavanaan. Tutustu täältä Oulun merellisiin ja historiallisiin kohteisiin ja vuokraa laadukas, tarpeisiin sopiva auto Enterpriselta!