Vuokraa auto sijainnista ROVANIEMI AIRPORT

Noutopaikka

ROVANIEMI AIRPORT

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Rovaniemellä

Vuokra-autot Rovaniemellä

Enterprise Rovaniemi palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Rovaniemellä

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Rovaniemi tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Rovaniemellä

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Rovaniemellä vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Rovaniemellä

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Rovaniemellä valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille ROVANIEMI AIRPORT

Sijainti

LENTOKENTANTIE

ROVANIEMI, FI 96101

0105252885

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 8:00 - 21:00
Tiistai 8:00 - 21:00
Keskiviikko 8:00 - 21:00
Torstai 8:00 - 21:00
Perjantai 8:00 - 21:00
Lauantai 9:00 - 21:00
Sunnuntai 8:00 - 21:00

Autonvuokraus Rovaniemellä

Rovaniemelle on helppo saapua lentokoneella. Paikan päällä voi vuokrata auton, jolla pääsee sujuvasti liikkumaan eri paikkojen välillä. Enterprisen autovuokraamo sijaitseekin kätevästi lentokentällä, ja sieltä saat käyttöösi juuri sinulle sopivan auton lisävarusteineen. Enterprise Rovaniemi tarjoaa vuokralle aina laadukkaan ja mahdollisimman uuden menopelin, jolla kuljet pidemmät ja lyhyemmät matkat sujuvasti oman aikataulusi mukaan.
 

Autonvuokraus Rovaniemellä sujuvoittaa kulkemista


Elämässä on tilanteita, jolloin auto ratkaisee monta pulmaa. Työmatka, muutto, lomamatka tai muu tilapäinen tekeminen saattaa vaatia auton käyttöä. Tällöin on taloudellista ja järkevää vuokrata auto. Sen voi varata etukäteen tai tarpeen syntyessä. Suosittelemme tekemään varauksen etukäteen, jos autolta vaaditaan erityisominaisuuksia. Näin varmistamme, että auto vastaa onnistuneesti tarpeitasi.


Autonvuokraus Rovaniemellä helpottaa liikkumisen suunnittelua ja mahdollistaa esimerkiksi spontaanit retket ja siirtymiset. Matkailijan ei tarvitse miettiä julkisen liikenteen aikatauluja, kun kiertää nähtävyyksiä. Voit lukea aiheesta lisää artikkelistamme Rovaniemen nähtävyydet autolla.


Enterprise Rovaniemi tarjoaa sujuvan vuokrauskokemuksen ja palvelee monipuolisella autovalikoimallaan. Vuokrasopimuksen voi tehdä päiväksi tai niin pitkäksi aikaa kuin sovitaan. Saat käyttöösi laadukkaan auton ja voit olla varma, että se on katsastettu, huollettu ja puhdistettu perusteellisesti ennen sinulle luovuttamista.
 

Valitse vuokra-auto tarpeesi mukaan


Henkilöauto sopii työmatkalaiselle, yksin kulkevalle tai muutaman ihmisen tiimille. Kompaktin kokonsa ansiosta henkilöauto on helppo parkkeerata ja sillä liikkuminen on sujuvaa. Enterprisen valikoimasta voi varata myös tilavamman farmariauton tai jopa pienen bussin, jos matkaan on lähdetty perheellä tai isommalla porukalla.


Autovuokraamosta saa myös pakettiautoja. Pakettiauton saa helposti käyttöönsä esimerkiksi muuton tai remontin ajaksi. Yritykset voivat tarvita pakettiautoa muun muassa silloin, kun täytyy kuljettaa tavaraa messuille tai eri toimipaikasta toiseen. Autovalikoimaamme kuuluvatkin niin pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot kuin myös kätevät tonniluokan pakettiautot ja pick-upit.


Sähköautot ovat edullisia ja ekologisia vuokra-autoja. Niiden käyttö on helpottunut vuosien myötä, ja nykyisin ne ovat hyvinkin suosittuja. Valikoimissamme on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina.
 

Sopisiko sinulle kausiauto?


Enterprisen kausiauto on kätevä silloin, kun autoa tarvitaan pidemmän aikaa. Kanssamme voi siis tehdä minileasing-sopimuksen, jolla auton saa käyttöönsä esimerkiksi viikoksi tai kuukaudeksi. Tällöin säästyy siltä, että auton vuokraisi joka kerta erikseen.


Myös yritys voi tehdä kanssamme minileasing-sopimuksen. Sen avulla yrityksen työntekijät saavat käyttöönsä aina lähes uuden huolletun auton. Autoon voi valita halutessaan lisäpalveluita ja -varusteita. Sopimus ei kuitenkaan sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen.


Autonvuokraus Rovaniemellä on tehty helpoksi. Se onnistuu verkkovuokrauksen kautta tai soittamalla autovuokraamoomme. Luovutamme sinulle aina laadukkaan auton ja takaamme turvallisia kilometrejä! Palvelemme asiakkaitamme myös Rovaniemen rautatieasemalla.