Vuokraa auto sijainnista VANTAA

Noutopaikka

VANTAA

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Vantaalla

Vuokra-autot Vantaalla

Enterprise Vantaa palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Vantaalla

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Vantaa tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Vantaalla

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Vantaalla tai muualla pääkaupunksiseudulla vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Vantaalla

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Vantaalla valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille VANTAA

Sijainti

PAKKALANTIE 15

VANTAA, FI 01510

0105252170

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:30 - 17:00
Tiistai 7:30 - 17:00
Keskiviikko 7:30 - 17:00
Torstai 7:30 - 17:00
Perjantai 7:30 - 17:00
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Vantaalta

Autonvuokraus on nykyaikainen tapa varmistaa oman liikkumisen helppous silloinkin, kun itse ei omista autoa tai kun on matkalla ilman omaa autoa. Auton vuokraaminen on vaivatonta, järkevää ja kustannustehokasta. Vuokraamalla auton voi valita erilaisille matkoille ja erilaisiin tarkoituksiin juuri sopivan auton. Autonvuokraus Vantaalta, Helsinki-Vantaan lentokentältä helpottaa lennolta siirtyvää tai lennolle saapuvaa matkustajaa.

 

Autonvuokraus Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

 

Oletko työmatkalainen, joka tarvitsee pääkaupunkiseudulla satunnaisesti vuokra-autoa? Tai tarvitsevatko yrityksesi työntekijät esimerkiksi pakettiautoa työmailla Uudenmaan alueella, jonne he saapuvat usein lentämällä muualta Suomesta? Enterprisen autonvuokraus on tehty toimivaksi juuri sinulle.

 

Toisinaan auton vuokraaminen on ajankohtaista lomareissulla. Varsinkin Vantaalle lentäen saapuvat matkailijat tarvitsevat autoa heti lentokentältä käsin. Vuokra-auto mahdollistaa lomalaiselle vapaan liikkumisen ja runsaasti tilaa matkatavaroiden helppoon kuljettamiseen. Autonvuokraus helpottaa myös lomalta palatessa, kun auton voi jättää sinne, minne se oman liikkumisen suhteen on helpointa.

 

Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajien palvelut ovat monipuoliset. Autovuokraamoiden lisäksi lentoasemalla on joukoittain ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Myös vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien palvelut on huomioitu joustaviksi.

 

Autonvuokraus yrittäjänä

 

Kausiauto on loistava mahdollisuus työajoihin tai muuhun jatkuvampaan ajamiseen. Kausiauto säästää vaivaa ja aikaa sekä myös rahaa, kun autoa ei tarvitse joka kerta alkaa vuokraamaan erikseen. Kausiautojen valikoima on runsas ja sieltä löytyvät niin pakettiautot kuin pienemmät henkilöautotkin. Yrittäjänä työntekijöilleen voi helposti huolehtia autot työmaille tai muuhun liikkumiseen.

 

Kausiauton voi siis varata myös yritykselle, jolloin yritys tekee sopimuksen minileasingista. Enterprise hoitaa Minileasing-sopimuksella varatun auton vakuutukset ja huollot, joten jatkuvassa käytössä vuokra-auto säästää paljon vaivaa. Varatessasi sinun ei tarvitse maksaa etukäteismaksuja, ja sitoudut vuokraamaan autoa vain sinulle sopivaksi aikaa, ja maksat tietysti vain käytöstä.

 

Minileasingilla yritys  saa varaamakseen aikaa aina lähes uuden auton niillä lisäpalveluilla ja -varusteilla, jotka kulloinkin tuntuvat sopivilta. Mikäli tarve ei jatku, sopimus ei sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen.

 

Vantaa on monen työmatkailijan ja lomailijan kohde


Vantaa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa niin työmatkalaiselle kuin lomareissaajallekin. Monipuolisuutta matkailijalle tuovat lukuisat luontokohteet sekä sopiva määrä kulttuuria ja historiaa. Tutustu Vantaan kokemisen arvoisiin paikkoihin artikkelissamme Tapahtumat ja aktiviteetit Vantaalla – Vantaa kutsuu monipuolisuudellaan.

 

Vantaa on hyvien liikenneyhteyksien ja loistavien tieyhteyksien varrella, joten autonvuokraus avaa mahtavat mahdollisuudet sen nähtävyyksien ja tapahtumien tutustumiseen. Eikä tarvitse huolehtia junien tai metrojen aikatauluista vaan saa mennä omien aikataulujen mukaan juuri sinne minne haluaa.

 

Enterprisen monipuolinen autovalikoima Vantaan autovuokraamossa on käytössäsi aina kun liikut Vantaalla. Löydät meiltä varmasti sopivan auton tarpeisiisi, olitpa sitten yksin työmatkalla tai perheen kanssa lomaa viettämässä.