Avoin työpaikka: Customer Service Agent Oulun lentokentälle

Avoin työpaikka: Customer Service Agent Oulun lentokentälle

Haemme nyt asiakaspalveluhenkisen ja aktiivisen asenteen omaavia autovuokraamotyöntekijöitä Customer Service Agentin tehtäviin Oulun lentokentän toimipisteeseemme. Haemme tiimiimme sekä kokoaikaista että osa-aikaista työntekijää.

Enterprise on maailman suurin autovuokraamoketju. LänsiAuto aloitti vuokraamotoiminnan Enterprisen franchising-kumppanina pääkaupunkiseudulla tammikuussa 2019, jonka jälkeen olemme laajentaneet vuokraamotoimintaamme useisiin kaupunkeihin ympäri Suomen.
 

Autovuokraamotyöntekijänä palvelet asiakkaitamme vuokra-autoasioissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Esittelet autot asiakkaille, tarkistat niiden kunnon vuokrauksen jälkeen ja huolehdit autojen valmistelusta seuraavaa asiakasta varten. 
 

Jaat kanssamme intohimomme erinomaiseen asiakaspalveluun ja olet työntekijänä positiivinen, joustava ja ahkera. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on myös hyvä paineensietokyky.
 

Lisäksi toivomme sinulta:
 

Autovuokraamotyöntekijämme työskentelevät vuoroissa, joten toivomme, että pystyt työskentelemään joustavasti myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä.
 

Tule osaksi kasvavaa autovuokraamotoimintaamme! Positiivinen ja tsemppihenkinen työyhteisömme sekä parhaat tiimikaverit takaavat, että viihdyt työssäsi. Meillä jokainen pääsee jättämään oman kädenjälkensä kokonaisuuteen.
 

Kuulostaako tehtävä omalta? Laita meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 7.8.2022. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut kokoaikaisesta vai osa-aikasesta työtehtävästä.
 

Lisätietoa tehtävästä antaa vuokraamotoiminnan esihenkilö Henriikka Ylitapio sähköpostitse henriikka.ylitapio@lansiauto.fi.
 

Haku alkaa 12. heinäkuuta 2022 ja päättyy 7. elokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen ja osa-aikainen
 

Hae tähän tehtävään
 

LänsiAuto Rent


LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa autojen myynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Työllistämme tällä hetkellä yli 400 autoalan ammattilaista. Toimimme myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.


LänsiAuto Rent Oy aloitti Enterprisen Suomen franchisekumppanina vuoden 2019 alussa.

Lue myös