Enterprise on avannut uuden autovuokraamon Oulun lentokentälle

Enterprise on avannut uuden autovuokraamon Oulun lentokentälle

Enterprise on laajentanut toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle avaamalla uuden autovuokraamon Oulun lentokentälle palvelemaan kuluttaja- ja yritysasiakkaita.

Enterprisen uusi autovuokraamo Oulun lentokentällä tarjoaa kattavan ja laadukkaan valikoiman vuokra-autoja paikallisten ja matkailijoiden käyttöön. Autovuokraamo palvelee myös Hanselin puitesopimusasiakkaita kaikissa autonvuokraustarpeissa.

Enterprise panostaa voimakkaasti palveluverkostonsa laajentamiseen Suomessa ja tulee avaamaan Oulun lentokentän lisäksi uudet autovuokraamot Joensuuhun, Jyväskylään, Mikkeliin ja Poriin. Tulevien autovuokraamoiden myötä Enterprisen palveluverkosto kasvaa yhteensä 18 toimpisteeseen, ja nyt avautuneen Oulun toimipisteen myötä palvelemme lähes kaikilla pohjoisen lentokentillä: Kittilä, Kuusamo, Oulu ja Rovaniemi.

Oulun lentokentän autovuokraamosta on saatavilla alle kuukauden kestävien perusvuokrausten lisäksi erityisesti pitkäaikaiseen vuokraustarpeeseen suunniteltu Mini-Lease-palvelu. Mini-Leasen kautta kuluttaja- ja yritysasiakas saa käyttöönsä henkilö- tai tavara-auton yhdeksi kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa edulliseen hintaa ilman sitoutumista tai huolta vakuutuksista, huoltokustannuksista tai etukäteismaksuista.

Enterprisen autovuokraamo sijaitsee Oulun lentokentällä, Lentokentäntie, 90410 Oulu.
 

Oulun autovuokraamon aukioloajat

Maanantai 8-22
Tiistai 8-22
Keskiviikko 8-22
Torstai 8-22
Perjantai 8-22
Lauantai 8-22
Sunnuntai 15-22


Tervetuloa vuokraamaan autoa!

 

Lue myös