Enterprisen kausiautot nyt kesätarjoushinnoin

Enterprisen kausiautot nyt kesätarjoushinnoin

Miksi sitoutua vuodeksi tai useammaksi? Enterpriseltä saat kausiauton kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi edullisesti. Huoletonta kausiautoilua kiinteään kuukausihintaan.

Enterprisen kausiautot nyt kesätarjoushintaan alkaen 759 €/kk

Hyödynnä edullisemmat kausiautojen hinnat nyt Enterprisen minileasingillä. Olitpa sitten suunnittelemassa useampaa viikonloppumatkaa, pidempää road tripiä, lomamatkaa autolla tai etsit muuten vain luotettavaa autoa päivittäisiin menoihin, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia autoja, kuten polttoainetehokkaita kompaktiautoja, tilavia maastureita ja erikoisempia luksusmalleja. Tutustu valikoimaan ja aloita seikkailusi! 

 

VARAA KAUSIAUTOSI NYT

 

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset. 

 

Miksi sitoutua autoon pitkäksi ajaksi? Minileasing-palvelu on joustava vaihtoehto, sillä auton voi vuokrata vain yhdeksi kuukaudeksi tai useammaksi, ja halutessaan vuokra-aikaa voi joustavasti pidentää. Valikoimastamme löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan auton kuukaudeksi tai useammaksi huolettomasti ilman pitkää sitoutumista vuosien mittaiseen leasing-sopimukseen ja se on helpompaa kuin koskaan! Valitse vain haluamasi auto, allekirjoita sopimus ja lähde matkaan. 

 

Mitä on mini-lease?

 

Koko paketti kiinteään kuukausihintaan. Kaikki kausiautot ovat lähes uusia ja kiinteään kuukausihintaan sisältyy:

 

- Liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla

- Tiepalvelu 24/7. Numerosta +358 30 360 910 saat aina avun sinne missä olet.

- Maksuttomat huollot

- Sijaisauto huoltojen ajaksi

- Mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden. Auton vaihto mahdollinen saatavuuden rajoissa, kaikkia autoluokkia saatavilla rajoitettu erä. Auton vaihdosta kesken sopimuskauden saattaa aiheutua lisäkuluja.

 

Miten olisi Opel Corsa -mallin kätevä ja taloudellinen auto kaupunkiin tai Opel Astra Sports Tourer -mallin kompakti farmari pidemmille reissuille?


Hinnoittelimme myös kaikki muutkin kausiautot uusilla kesähinnoilla! Tutustu kattavaan valikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva kausiauto! Pikaisen auton tarpeen iskiessä voit varata auton joustavasti ja helposti vuorokauden ympäri ja pääset matkaan lyhyellä varoitusajalla.

 

Opel Corsa 759 €/kk                                             Opel Astra Sports Tourer 890 €/kk

Taloudellinen ja ketterä kaupunkiauto                  Kompakti farmari
            Katso kaikki kausiautot ja varaa omasi
 

Tarvitsetko apua sopivan kausiauton löytämiseen?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan ajoneuvotarpeestasi. Tutustutaan yhdessä laajaan autovalikoimaamme ja valitaan sinulle sopivin vaihtoehto kausiautoksi.
 

minilease@enterprise.fi

 

Kausiautojen kuukausihinnat voimassa vain uusiin kausiautovarauksiin. Hinnat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin autoja riittää kyseiselle ajanjaksolle, pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Autojen kokoluokkakohtainen saatavuus on rajoitettu ja vuokrauksen kuukausihinta riippuu auton kokoluokasta. Sovelletaan Enterprise Suomen yleisiä vuokrausehtoja, kuten omavastuuta 1000 € - 4000 € per vahinko. Hinnat sisältävät 2000 km / kk. Lisäpalvelut, -varusteet ja -maksut voimassa olevan hinnaston ja ehtojen mukaisesti.

 

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

 

Onko auton tarve vain lyhytaikainen? Vuokraamme autoja myös alle 30 päivän varauksiin. Kattavasta valikoimastamme löytyy eri kokoluokan autoja taloudellisten polttomoottoreiden lisäksi myös vähäpäästöiset lataushybridit ja päästöttömät sähköautot sekä pakettiautot.

 

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

Lue myös