Suomen menestynein kokki, legendaarisen ravintola Savoyn keittiömestari sekä Master Chef Suomi -tuomari Helena Puolakka suosii kausiautoilua

Suomen menestynein kokki, legendaarisen ravintola Savoyn keittiömestari sekä Master Chef Suomi -tuomari Helena Puolakka suosii kausiautoilua

Kaupallinen yhteistyö Helena Puolakan kanssa.

 

Vaikuttavan uran ravintola-alalla tehnyt Helena Puolakka tunnetaan nykyisin legendaarisen ravintola Savoyn keittiömestarina. Helena on urallaan työskennellyt yli 20 vuotta huippuravintoloissa eri puolilla maailmaa, mm. Gordon Ramsayn johtamassa Aubergine-ravintolassa Lontoossa. Usealla näistä ravintoloista on kuuluisa Michelin-tähti. Helena nähdään myös MasterChef Suomen neljännellä tuotantokaudella tuomaristossa – kuvauksiin Helena pääsee kausiautolla vaivattomasti.

Auto helpottaa kesäsesongin aikana liikkumista huomattavasti. Helena tarvitsee autoa työntekoa, ystävien tapaamista ja maalle matkustamista varten, joten minileasing-auto on täydellinen ratkaisu kattamaan autoilutarpeet muutamaksi kuukaudeksi. Hänen tarpeensa omalle autolle ajoittuu yleensä kesän ympärille ja koska autolle ei talvella keskustassa asuessa ole tarvetta on minileasing, eli auton vuokraaminen muutamaksi kuukaudeksi loistava vaihtoehto auton omistamisen sijaan.

 

Kausiautolla juhannuksen viettoon, työkeikoille ja kuvauksiin

 

Helena vuokrasi tänä kesänä auton neljäksi kuukaudeksi, mikä on hänelle hieman normaalia pidempi aika. Erityisesti MC kuvauksia varten autolle on tarvetta ja liikkuminen kuvauspaikalle käy omalla autolla todella helposti. Minileasing-palvelu on joustava vaihtoehto, sillä auton voi vuokrata vain yhdeksi kuukaudeksi tai useammaksi, ja halutessaan vuokra-aikaa voi joustavasti pidentää. 

Minileasing tarkoittaa kausiauton vuokraamista kiinteään kuukausihintaan kuukaudeksi tai useammaksi, mutta ilman sitoutumista vuosien mittaisiin leasing-sopimuksiin.

 

Mitä on Mini-Lease?

 

”Kun vuokrataan niin pitää olla kunnon auto alla”

 

Autoksi Helena valitsi uuden korimallin BMW 530e -lataushybridin farmarina. BMW on premium-luokan auto, jonka Helena kuvailee olevan omassa luokassaan ja kehuu mahtavaksi autoksi ajaa. Farmari oli myös varma valinta tilavuuden kannalta, koska tavaraa joutuu kuljettamaan paljon sekä työssä että vapaalla. Vaihtoehtona olisi myös ollut porrasperäinen sedan-malli.

 

”Mutkaton prosessi ja äärimmäisen hyvä palvelu”

 

Helena on monesti aikaisemminkin vuokrannut kausiauton Enterpriselta. Helenan mukaan auton varaus- ja noutoprosessi on aina ollut todella helppo. Varaaminen ja maksaminen onnistuu netissä 24/7 ja auton nouto onnistuu helposti ja joustavasti lähimmästä Enterprisen liikkeestä. Helena on jo useamman kerran hankkinut auton Enterpriselta ja jokainen kerta on sujunut mutkattomasti ja palvelu ollut äärimmäisen hyvää. Auto on helppo noutaa eikä tarvitse lähteä kaupungin ulkopuolelle, ellei halua. Enterprise palvelee pääkaupunkiseudulla Helsingin Herttoniemessä, Espoossa Suomenojalla sekä Vantaalla lähellä lentokenttää. Toimipisteitä löytyy kuitenkin myös koko Suomen laajuudelta, Helsingistä aina Ivaloon saakka.

 

Katso kausiautot ja varaa omasi

Lue myös