Vuokra-auton lisävarusteet – turvaa huolettomat kilometrit

Vuokra-auton lisävarusteet – turvaa huolettomat kilometrit

Mitä jos tien päällä sattuu vahinko? Entä jos autoon tarvitaan lastenistuimet perheen pienimmille?  Kuka korvaa, jos tuulilasiin lentää särön aiheuttava pikkukivi? Enterprisen lisäpalveluiden ansiosta vuokra-autoilu on entistä huolettomampaa. Valitse tarpeisiisi sopivat lisäpalvelut ja jätä murheet meille.

Vuokra-auton vakuutus turvaa mielenrauhan

 

Ymmärrämme hyvin, että vuokratun auton käyttö voi joskus aiheuttaa levottomuutta. Vastuu painaa eri tavalla kuin oman omaisuuden kohdalla. Ei syytä huoleen. Me Enterprisellä tiedämme hyvin, että tien päällä voi aina sattua kaikenlaista. Siksi tarjoammekin kattavat vakuutukset aina asiakkaan tarpeen mukaan. Muutaman kympin lisäpanoksella voit saada mielenrauhan koko reissun ajaksi. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vuokra-auton vakuutus ja aja levollisin mielin.

 

Tarjoamme vuokra-auton vakuutukset yksittäisinä lisäpalveluina tai helppoina, valmiiksi mietittyinä paketteina. Kaikki vakuutuspakettimme sisältävät täydentävän lisäturvan, joka kattaa aina kolmannen osapuolen vastuun ja rajoittamattoman suojan henkilövahinkojen varalta.

 

Standard

Standard sisältyy aina vuokrauksiimme ilman erillistä sopimista. Standard turvaa vahingot kolari- ja varkaustapauksissa. Vuokra-auton omavastuu on 2 000 eurosta 4 000 euroon.

 

Standard Plus

Standard Plus sisältää kolari- ja varkausturvan. Omavastuuosuus vahingon sattuessa on -50 %. Lisäkustannus Standard Plussassa on 15–25 €/päivä.

 

Premium

Premium sisältää kolari- ja varkausturvan sekä rengas- ja tuulilasiturvan. Omavastuuosuus -50 %. Lisäkustannus Premiumista on 20–30 €/päivä.

 

Premium Plus

Premium Plus sisältää ilman omavastuuta olevan kolari- ja varkausturvan, rengas- ja tuulilasiturvan sekä tiepalveluturvan. Tiepalveluturva auttaa sinua yllättävissä vahinkotilanteissa tien päällä. Palvelun tarjoaa kumppanimme Falck. Premium Plus lisäkustannus on 35–40 € / päivä. Premium Plus saatavilla luokkiin Mini, Economy, Compact, Intermediate ja Standard.

 

Voit ostaa lisäturvaa tarpeesi mukaan myös yksitellen. Valitse esimerkiksi vuokrauksen hintaan sisältyvän Standard-paketin lisäksi rengas- ja tuulilasiturvan tai tieliikenneturvan. Molempien lisäturva-palveluiden yksittäishinta on 5 euroa/päivä.

 

Vuokra-auton lisävarusteet – valitse mitä tarvitset mukavaan matkantekoon

 

Suomen tieliikennelain mukaan alle 135 cm pituisten lasten on käytettävä matkustaessa turvaistuinta. Muutaman kympin lisämaksulla saat käyttöösi koko matkan ajaksi vauvan turvakaukalon, lasten turvaistuimen tai korokeistuimen. Kaikki turvaistuimemme ovat kolaroimattomia, ajanmukaisia sekä luonnollisesti E-hyväksyttyjä.

 

Turvaistuinten lisäksi tarjoamme lisäpalveluna muun muassa navigaattorin tai WiFi-laitteet käyttöösi. Pienellä lisämaksulla voit myös jättää tankkauksen palautuksen yhteydessä meidän huoleksemme tai pyytää vuokra-auton toimitettavaksi valitsemaasi noutopaikkaan. Tarvitset erillisen lisäpalvelun myös esimerkiksi silloin, kun olet alle 25-vuotias, matkustat ulkomaille tai haluat kaverisi tai puolisosi toimivan lisäkuskina pitkän matkan aikana.

 

Tutustu Enterprisen kaikkiin lisäpalveluihin tarkemmin täällä. Sivuiltamme löydät lisäpalveluidemme yksityiskohtaiset tiedot sekä ajanmukaisen hinnaston. Lähde matkaasi huolettomin mielin. Tulipa eteesi mitä vain, Enterprise turvaa aina ajosi.

Lue myös