Aja huoletta valitsemalla lisäpalveluita

 

Varaa lisäpalveluita tehdäksesi autoilustasi helpompaa ja huolettomampaa. Enterprisen kattavasta lisäpalveluvalikoimasta löydät lisäturvat vahinkojen varalle, lastenistumat pienille matkustajille ja navigaattorin auttamaan perille löytämisessä.

Lisäturvat

Tiedämme, että sopivan lisäturvan valitseminen autonvuokraukseen voi olla haastavaa. Siksi haluammekin antaa sinulle helpot selitykset Enterprisen kaikista eri lisäturvavaihtoehdoista. Voit ostaa joko valmiita lisäturvapaketteja tai valita haluamasi lisäturvat yksitellen. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja autoilet huolettomasti.

Standard

 • Täydentävä lisäturva
 • Kolari- ja varkausturva

 

Omavastuu 2 000–4 000 €
Sisältyy aina vuokrauksiin

Standard Plus

 • Täydentävä lisäturva
 • Kolari- ja varkausturva


Omavastuu -50 %
Hinta 15,00 - 25,00 €/vrk

Premium

 • Täydentävä lisäturva
 • Kolari- ja varkausturva
 • Rengas- ja tuulilasiturva

 

Omavastuu -50%
Hinta 20,00 - 30,00 €/vrk

Premium Plus

 • Täydentävä lisäturva
 • Kolari- ja varkausturva
 • Rengas- ja tuulilasiturva
 • Tiepalveluturva


Omavastuu 0 € (luokkiin Mini, Economy, Compact, Intermediate, Standard)
Hinta 35,00 - 40,00 €/vrk

Täydentävä lisäturva ja kolari- ja varkausturva sisältyvät automaattisesti kaikkiin autonvuokrauksiin Suomessa. Täydentävä lisäturva sisältää kolmannen osapuolen vastuun ja rajoittamattoman suojan henkilövahinkojen varalta. Omaisuusvahingon suojaturvan enimmäismäärä on 5 miljoonaa euroa. Kolari- ja varkausturvassa omavastuu on 2 000-4 000 euroa riippuen vuokrattavasta ajoneuvosta, sattuneesta vahingosta tai varkaudessa. 

Rengas- ja tuulilasiturva vähentää taloudellista vastuutasi auton renkaiden tai tuulilasin vaurioista. Ota lisäturva helposti verkkosivuiltamme auton vuokrauksen yhteydessä tai viimeistään noutaessasi autoa.

5,00 € / päivä

Tiepalveluturva auttaa sinua yllättävissä vahinkotilanteissa maantiellä esim. hinauspalvelut autonrenkaan puhkeamisen tai onnettomuuden vuoksi, auton avaimen katoaminen, polttoaineen loppuminen tai auton akun tyhjeneminen. Tiepalvelun tarjoaa kumppanimme Falck ja voit ostaa tiepalveluturvan auton vuokrauksen yhteydessä tai viimeistään noutaessasi autoa.

Tarvitsetko apua maantiellä? Soita 24/7 tiepalveluumme.

5,00 € / päivä

Lisäpalvelut

Lisäkuljettaja

Jos edessäsi on pitkä ajomatka tai haluat jakaa ajokokemuksen matkaseurasi kanssa, voit lisätä lisäkuljettajan varaukseesi suoraan auton varauksen yhteydessä tai viimeistään auton noudon yhteydessä. Vakuutusten vuoksi kaikkien kuljettajien nimet tulee olla merkitty vuokrasopimukseen.

8,00 € / päivä
56,00 € / viikko
Maksimiveloitus on 56,00 € / vuokraus

Nuori kuljettaja

Vuokra-auton saa vuokrata Suomessa 19-vuotiaat ajokortin omaavat kuljettajat. Poikkeuksena ovat premium-luokan automallit, joissa vaadittava vähimmäisikä on 25 vuotta. Nuorista kuljettajista 19–24-vuotiaat veloitamme lisämaksun, voit lisätä nuoren kuljettajan lisän varauksen yhteydessä tai viimeistään auton noudon yhteydessä.

30,00 € / vuokraus

Tankkauspalvelu

Osta ennakkoon tankki täyteen polttoainetta ja vältyt tarpeettomilta lisäveloituksilta, jos et ehdi tankkaamaan vuokra-autoa ennen sen palauttamista. Huomioithan ettemme anna hyvitystä käyttämättömästä polttoaineesta

3,35 € / litra

Loppusumma riippuu vuokra-auton tankin koosta ja veloitetaan aina vasta vuokra-auton noutamisen yhteydessä

Toimituspalvelu

Halutessasi toimitamme ja noudamme vuokra-auton sopimuksen mukaan lisämaksusta. Toimituspalvelumme on rajoitetusti saatavilla, olethan yhteydessä joko suoraan paikalliseen autovuokraamoomme tai asiakaspalveluumme toimitus- ja noutopalvelun järjestämiseksi.

Helsinki - Turku 334,80 € / toimitus
Helsinki - Tampere 186,00 € / toimitus
Helsinki - Espoo, Vantaa 155,00 € / toimitus
Helsinki - Kittilä, Kuusamo, Rovaniemi 434,00 € / toimitus

Vuokra-autolla ulkomaille

Kirjallinen lupa vaaditaan aina, jos Enterprisen vuokra-autolla ajetaan Suomen rajojen ulkopuolella. Autoja voi luvan kanssa ajaa Ruotsissa ja Norjassa. Pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme vähintään 7 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, jotta voimme toimittaa tarvittavat rajanylitysdokumentit.

60,00  € / rajan ylitys

Yhdensuuntaiset vuokraukset

Yhdensuuntaiset autonvuokraukset ovat mahdollisia Suomessa, mutta kansainväliset yhdensuuntaiset autonvuokraukset eivät ole sallittuja. 

Alkaen 350,00 € / vuokraus

Aukioloaikojen ulkopuoliset palvelut Helsinki-Vantaan lentokentällä

Palvelemme asiakkaitamme normaalien aukioloaikojen ulkopuolelle Helsinki-Vantaan lentokentällä lisämaksusta. Jos tiedät saapuvasi aukioloaikojen ulkopuolelle, otathan ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme vuokra-auton noutamisen ja palauttamisen järjestämiseksi

Aukioloaikojen ulkopuoliset palvelut Helsinki-Vantaan lentokentällä 75,00 € / vuokraus, kaso aukioloajat

Toimitus- ja noutopalvelu Helsinki-Vantaan lentokentällä 155,00 € / vuokraus

Lisävarusteet

WiFi-laitteet

Kannettava Wi-Fi-laite tarjoaa rajoittamattoman ja nopean internetyhteyden kaikkialla Suomessa. Wi-Fi-laitteella soitat huolettomasti ilman verkkovierailumaksuja, selaat nettiä ja käytät puhelinsovelluksia ilman pelkoa suuresta puhelinlaskusta.

5,00 € / päivä

Navigaattori

Eksyminen vieraassa maassa tai kaupungissa voi olla stressaava kokemus. Varaa navigaattori, jotta sinun ei tarvitse murehtia eksymisestä. Varaa helposti suoraan verkkosivuilta varauksesi yhteydessä.

8,00 € / päivä

Vauvan turvaistuin

Varaa turvalliseen matkustamiseen vauvan turvaistuin, jossa matkustavat turvallisesti 0-12 kuukautiset matkustajat (0-13 kg). Vauvan turvaistuimisessa on 5-pisteturvavyöt ja osa turvaistuimista on 360-astetta käännettäviä. Varaa vauvan turvaistuin vuokra-auton varauksen yhteydessä verkkosivultamme.

40,00 € / vuokraus
Rikkoontumisesta veloitettava lisämaksu 372,00 € / vauvan turvaistuin

Lasten turvaistuin

Lasten turvaistuin on tarkoitettu 9 kuukauden iästä 4-vuotiaaksi (10-36 kg). Lasten istuimissa on 3-pistevurvavyö ja istuin voidaan asentaa selkä menosuuntaan. Varaa lasten turvaistuin vuokra-auton varauksen yhteydessä verkkosivultamme.

40,00 € / vuokraus
Rikkoontumisesta veloitettava lisämaksu 372,00 € / lasten turvaistuin

Korokeistuin

Suomen tieliikennelain mukaan alle 135 cm pituisten lasten on käytettävä turvaistuinta ja korokeistuin soveltuukin hyvin 4-11-vuotiaille. Korokeistuimessa lapsi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. Korokeistuimessa käytetään auton omaa turvavyötä. Varaa korokeistuin vuokra-auton varauksen yhteydessä verkkosivultamme.

25,00 € / vuokraus
Rikkoontumisesta veloitettava lisämaksu 200,00 € / korokeistuin

Talvirenkaat

Kaikki ajoneuvomme on Suomessa talvirenkailla sään ja lain mukaan eli sinun ei tarvitse huolehtia talvirenkaista. Jos varaat vuokra-auton lakisääteiden talvirengaskauden ulkopuolella tai varaat autoa ulkomaille, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme rengasasioista ja katsotaan oikeanlaiset ja turvalliset renkaat vuokra-autoosi.

Sisältyvät talvikaudella vuokraukseen
Talvirenkaat talvirengaskauden ulkopuolella esim. syksyllä pohjoiseen tai ulkomaille, kysy hinta asiakaspalvelustamme.

Muut lisämaksut

Muut lisämaksut

Katevaraus luottokortilta varauksen yhteydessä 300,00 € / vuokraus
Katevaraus palautetaan luottokortille vuokra-auton palauttamisen ja kuntotarkistuksen jälkeen, sillä edellytyksellä ettei ajoneuvosta löydy huomautettavaa esim. palautettu tankkaamattomana tai tuulilasissa kiveniskemä.

Hallinnointikustannus esim. pysäköinti- ja liikennevirhemaksuista 50,00 € / virhemaksu

Vuokrasopimuksen yli menevät ajokilometrit 0,20 € / kilometri

Laskutuslisä 12,40 € / lasku

Vuokra-auton väärinkäytöstä aiheutuvat lisäkustannukset

Auton palauttaminen erittäin likaisena ulko- tai sisäpuolelta 186,00 € / ajoneuvo

Auton palauttaminen tankkaamattomana
Palvelumaksu 35,00 € / ajoneuvo
Polttoaine 4,34 € / litra.

Veloitamme tankkaamisesta palvelumaksun ja polttoaineen kiinteällä hinnalla. Loppusumma riippuu vuokra-auton tankin koosta ja tankattavan polttoaineen määrästä.

Tupakointi autossa 186,00 € / ajoneuvo

Lemmikkieläimet autossa 186,00 € / ajoneuvo

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

Taitarkastele / muokkaa / peruuta varaus

Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Yrityksen asiakasnumero/
Kampanjakoodi