Vuokraa sähköauto tai ladattava hybridi - nautit vähäpäästöisestä ajamisesta

Vuokraa sähköauto tai ladattava hybridi - nautit vähäpäästöisestä ajamisesta

Oletko utelias ja haluaisit kokeilla, miltä moderni sähköauto tuntuu? Vuokraa nyt helposti sähköauto Enterpriselta ja pääset kokemaan, miten sähköautoilu sopii arkeesi.

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman sähkö- ja hybridiautovalikoiman yhden tai useamman kuukauden vuokraukseen. Enterprisen autovuokraamot palvelevat asiakkaita yli 20 toimipaikassa Helsingin ydinkeskustasta Kittilään - varaa auto ja nouda se helposti vuokraamostamme.


Vuokraa nollapäästöinen sähköauto


Vuokraa sähköauto päiväksi, viikonlopuksi tai viikoksi ja osallistut ilmastotalkoisiin autoilemalla nollapäästöisesti. Mikäli tarvitset sähköauton vuokrausta pidemmäksi ajaksi, tutustu joustavaan ja huolettomaan Mini-Lease -ratkaisuumme.


Sähköautomallistomme kasvaa jatkuvasti ja vuokrattavissa ovat mm. Kia E-Niro, Nissan Leaf ja Opel Corsa-e. Valikoimassamme on myös sähköinen minibussi Opel Zafira-e Life isomman ryhmän liikutteluun ja tavaroiden kuljettamiseen mm. Opel Vivaro-e-sähköpakettiauto. Sähköautomallistomme on saatavilla kaikissa autovuokraamoissamme.


Sähköauton toimintasäde on automallista riippuen jopa 600 kilometriä, mutta Suomessa talviolosuhteet ja ulkoilman lämpötila vaikuttavat auton toimintasäteeseen. Talvella toimintasäteen voi maksimoida esilämmittämällä auton matkustamotilat ja akun jo latausvaiheessa ennen ajoon lähtöä. Näin ajomatkan alussa lämmitykseen ei tarvitse ottaa niin paljon energiaa auton akusta.


Sähköauton lataaminen


Vuokratessasi sähköauton luovutamme auton käyttöösi aina vähintään 80 % ladattuna, ja voit palauttaa sen Enterprisen autovuokraamoon lataamatta. Jos sähköautoa on ladattava vuokrauksen aikana, niin sähköautojen latauspisteitä löytyy Suomessa jo useista paikoista mm. huoltoasemilta ja kauppakeskuksista.


Suosittelemme katsomaan latauspisteet ennen vuokrauksen alkamista esimerkiksi Traficomin latauspistekartasta ja tutustumaan myös latauspalveluita tarjoaviin yrityksiin mm. Fortum Charge & DriveK-latausPlugsurfing ja Virta.


Vuokraa vähäpäästöinen hybridiauto


Jos sähköauton vuokraaminen epäilyttää, mutta haluat ajaa vähäpäästöisesti osittain sähköllä, niin voit vuokrata hybridiauton. Hybridiautolla saat sähkömoottorin tarjoaman ympäristöedun ja samalla nautit perinteisen polttomoottorin mahdollistamasta pitkästä toimintasäteestä.


Hybridiautoja on saatavilla monipuolisesti eri kokoluokissa mm. BMW 330, BMW X3, Opel Grandland, Toyota CH-R, Toyota Yaris, Volvo XC60 ja Volkswagen Tiguan.


Hybridiautomallistomme on saatavilla kaikissa Enterprise autovuokraamoissa ympäri Suomen.


Kiinnostuitko autonvuokrauksesta?


Mikäli olet kiinnostunut sähkö- tai hybridiauton vuokraamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme
customer.service@enterprise.fi tai voit tehdä autonvuokrauksen suoraan verkkosivuiltamme.


Tutustu myös vuokrattaviin nelivetoihimme ja pakettiautoihimme.


Tiesitkö, että Enterprisen autovuokraamo Esplanadilla on keskittynyt sähköiseen autoiluun? Katso autovuokraamon sijainti ja aukioloajat.

 

Katso autovuokraamot

Lue myös