Vuokraa pakettiauto - kuljetukset ja muuttokuormat helposti

Vuokraa pakettiauto - kuljetukset ja muuttokuormat helposti

Vuokraa pakettiauto Enterpriselta, ja saat käyttöösi luotettavan ja siistin tavara-auton tarvitsemaasi kuljetukseen. Valitse tarpeisiisi sopiva kokoluokka, ja varaa helposti netissä!

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman pakettiautovalikoiman yhden tai useamman kuukauden vuokraukseen. Enterprise palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita yli 20 toimipaikassa Helsingin ydinkeskustasta Kittilään.Vuokraa pakettiauto tavaroiden kuljettamiseen


Pakettiautoillamme kuljetat helposti ja turvallisesti niin muuttolaatikot, huonekaluostokset kuin polku- ja moottoripyörät. Valikoimastamme löytyy myös takalaitanostimella varustettuja pakettiautoja. 


Pakettiauto- ja tavara-automallistossamme ovat mm.
 


Jos haluat ajaa ekologisesti, voit valita Opel Vivaro-e-sähköpakettiauton ja kuljetat nollapäästöisesti. 


Kaikki pakettiautomme ovat ajettavissa kätevästi B-kortilla. Huomioithan, että pakettiautomallistomme saatavuus vaihtelee autovuokraamoittain.


Vuokraa pakettiauto yritykselle


Yritysten pakettiautotarpeet vaihtelevat merkittävästi mm. toimialueen ja palvelutarjonnan mukaan. Enterprisen valikoimasta löytyy pakettiautoja kaikkiin tarpeisiin ja samalla pidät myös yrityksesi ajoneuvokannan ajan tasalla. Enterpriselta vuokraat kätevästi niin pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot kuin pick-upit. Kaikki Enterprisen pakettiautot ovat lähtökohtaisesti uusia, hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja. Pakettiautomme ovat hyötyajoneuvoja liiketoimintasi pyörittämiseksi.


Tutustu yrityspalveluihimme ja ja joustavaan minileasingiin, joka on ratkaisu pidempiaikaiseen pakettiauton vuokraukseen.


Kiinnostuitko pakettiautonvuokrauksesta?


Mikäli olet kiinnostunut tietyn pakettiauton vuokraamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 
customer.service@enterprise.fi ja laitetaan varaukseen kuljetustarpeeseesi sopiva pakettiautomalli.


Tutustu myös vuokrattaviin sähköautoihimme ja nelivetoihimme.

 

Katso autovuokraamot

Lue myös