Vuokraa auto sijainnista TAMPERE

Noutopaikka

TAMPERE

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Tampereella

Vuokra-autot Tampereella

Enterprise Tampere palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Tampereella

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Tampere tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Tampereella

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Tampereella tai lähialueilla vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Tampereella

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Tampereella valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille TAMPERE

Sijainti

TANINKATU 3

TAMPERE, FI 33400

0105047950

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:30 - 17:00
Tiistai 7:30 - 17:00
Keskiviikko 7:30 - 17:00
Torstai 7:30 - 17:00
Perjantai 7:30 - 17:00
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Tampereella

Autonvuokraus Tampereella on kätevää. Sen voi tehdä Enterprisen verkkovuokrauksen kautta tai soittamalla Tampereen toimipisteelle. Meiltä saat käyttöösi juuri sinulle sopivan auton lisävarusteineen. Enterprise Tampere tarjoaa vuokralle aina laadukkaan ja mahdollisimman uuden menopelin, jolla kuljet pidemmät ja lyhyemmät matkat sujuvasti oman aikataulusi mukaan. Työmatkan tapaamiset ja tutustumiskäynnit sekä lomamatkan vierailut onnistuvat näin kätevästi.

 

Autonvuokraus Tampereella takaa onnistuneen matkan

 

Auton tarve voi yllättää. Eteen saattaa tulla työmatka, muutto tai muu tilapäinen jakso, jolloin auto ratkaisisi monta pulmaa. Tällöin on taloudellista ja järkevää käyttää vuokra-autoa. Auton voi varata etukäteen tai juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Jos autolta vaaditaan erityisominaisuuksia, suosittelemme tekemään varauksen etukäteen. Näin varmistamme, että auto on sinulle sopiva.


Autonvuokraus Tampereella avaa myös matkailijalle mahdollisuuden kokea hieman enemmän. Se helpottaa liikkumisen suunnittelua ja mahdollistaa spontaanit retket ja siirtymiset. Voit lukea tähän vinkit artikkelistamme Tampereen nähtävyydet autolla.

Enterprise Tampere palvelee asiakkaitaan monipuolisella autovalikoimallaan. Vuokra-autot ovat laadukkaita ja siistejä. Kun saat auton käyttöösi, voit olla varma, että se on katsastettu, huollettu ja puhdistettu perusteellisesti. Vuokrasopimuksen voi tehdä päiväksi tai niin pitkäksi aikaa kuin sovitaan.

 

Valitse käyttötarkoitukseesi sopiva vuokra-auto


Vuokraa henkilöauto Tampereelta joko työmatkalle tai vapaa-ajalle. Kompaktin kokonsa ansiosta henkilöauto on helppo parkkeerata ja sillä liikkuminen on sujuvaa. Jos tuntuu, että tavallinen viiden hengen auto on pieni, Enterprisen valikoimasta voi varata tilavamman farmariauton tai jopa pienen bussin.


Pakettiauto sopii hyvin tavaran kuljetukseen. Usein tavallinen ihminen tarvitsee pakettiautoa sen verran harvoin, että sen vuokraaminen on kätevämpää kuin omistaminen. Pakettiauton saa helposti käyttöönsä esimerkiksi muuton tai remontin ajaksi. Myös yritys voi tarvita pakettiautoa eri vuodenaikojen sesonkien ajaksi. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvatkin niin pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot kuin myös kätevät tonniluokan pakettiautot ja pick-upit.

Sähköautot ovat suosittuja, ja valikoimissamme onkin lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Sähköauto on edullinen ja ympäristöystävällinen valinta.

 

Sopisiko sinulle kausiauto?

 

Enterprisen kausiauto on kätevä palvelu. Kanssamme voi siis tehdä minileasing-sopimuksen, jolla auton saa käyttöönsä pidemmäksi aikaa. Tällöin säästyy siltä, että auton vuokraisi joka kerta erikseen.


Minileasing-sopimus on erinomainen palvelu myös yrityksille. Sen avulla yrityksen työntekijät saavat käyttöönsä aina lähes uuden auton valituilla lisäpalveluilla ja -varusteilla. Sopimus ei kuitenkaan sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen.


Vuokraa henkilöauto, pakettiauto, maasturi tai muu tarvettasi vastaava auto. Varauksen voi tehdä verkkovarauksen kautta tai soittamalla autovuokraamoomme, jos haluat henkilökohtaista palvelua. Meillä on sinulle laadukas ja turvallinen auto!