Vuokraa auto sijainnista TURKU

Noutopaikka

TURKU

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Enterprisen autonvuokrauspalvelut Turussa

Vuokra-autot Turussa

Enterprise Turku palvelee autonvuokrauksessa lyhyt- ja pitkäaikaiseen tarpeeseen laajalla autovalikoimalla. Meiltä voit vuokrata esimerkiksi nelivetoisen maasturin, kompaktin kätevän pikkuauton, ladattavan sähköauton, perheauton, tilavan farmarin, pikkubussin tai pakettiauton päiväksi, viikoksi, tai vaikka kuukaudeksi. Vuokra-automme liikuttavat niin lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.
 

Pakettiauto vuokralle Turussa

Mikäli yrityksesi tarvitsee pakettiautoa esimerkiksi kesä- tai talvisesonkiin, Enterprise Turku tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun. Enterprisen autovalikoimaan kuuluvat pienet pakettiautot, tilavat muuttoautot, kätevät tonniluokan pakettiautot, pick-upit ja jopa sähköiset pakettiautot.
 

Kausiautot ja projektiautot Turussa

Enterprisen Minileasing- eli kausiautopalvelut ovat todella suositut. Mikäli tarvitset Turussa tai lähialueilla vuokra-autoa vaikka kesälomaksi, syyslomalle, jouluksi tai hiihtolomalle, käänny meidän puoleemme – ja saat kilpailukykyisen tarjouksen modernista ja hyvin varustellusta kausiautosta. Saatavana myös lataushybridejä ja sähköautoja Suomen suosituimmilta automerkeiltä.
 

Sähköautot Turussa

Yhä useampi asiakkaamme Enterprise Turussa valitsee ladattavan auton. Enterprisen vuokra-autojen valikoimassa on lukuisia PHEV- eli lataushybridejä ja täyssähköautoja, joita on saatavilla niin henkilö- kuin pakettiautoina. Valikoimassamme on jopa täyssähköisiä busseja isomman ryhmän liikkumisen tarpeisiin. Sähköisellä vuokra-autolla ajaminen on edullista ja ympäristöystävällistä.

Tiedot sijainnille TURKU

Sijainti

RAISIONTIE 93

RAISIO, FI 21280

0105252499

Google Map Ohjeet

Aukioloajat

Maanantai 7:30 - 17:00
Tiistai 7:30 - 17:00
Keskiviikko 7:30 - 17:00
Torstai 7:30 - 17:00
Perjantai 7:30 - 17:00
Lauantai CLOSED
Sunnuntai CLOSED

Autonvuokraus Turussa

Autonvuokraus Turussa on helppoa. Voit tehdä sen Enterprisen verkkovaraamisen kautta tai soittaa lähimpään autovuokraamoomme. Olemme tehneet auton vuokraamisesta sujuvaa, koska meille on tärkeää, että sinua palvellaan hyvin ja että saat käyttöösi juuri sinulle sopivan auton lisävarusteineen. Enterprise Turku tarjoaa käyttöösi laadukkaan ja mahdollisimman uuden auton joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen tarpeeseen.

 

Vuokra-auto sujuvoittaa työmatkalaisen arkea


Työmatkoilla tavataan ihmisiä eri paikoissa ja tutustutaan toimipisteisiin, tehtaisiin ja laitoksiin. Aikataulu saattaa olla tiukka ja julkisen liikenteen käyttö haastavaa. Tällöin auto helpottaa työn tekemistä ja sujuvoittaa organisointia. Jos omaa autoa ei ole, sen voi vuokrata Enterprisen autovuokraamosta.

 

Auton vuokraaminen onnistuu joko etukäteen tai vasta työmatkan aikana. Jos autolta vaaditaan joitain tiettyjä ominaisuuksia, varaus on hyvä tehdä etukäteen. Näin varmistuu se, että auto on juuri halutunlainen ja oikean kokoinen. Aina kuitenkin etsimme vaihtoehdon, joka palvelee tarpeitasi parhaiten.

 

Koe enemmän ja vuokraa auto vapaa-ajalle

 

Turussa ja Varsinais-Suomessa on monia nähtävyyksiä ja tapahtumia, joissa on kätevintä vierailla omalla autolla. Esimerkiksi Kultarannan puutarha, Louhisaaren kartano ja Kuusiston piispanlinnan rauniot ovat suosittuja nähtävyyksiä ja sijaitsevat välimatkan päässä toisistaan. Myös Turun saaristoon tutustuminen onnistuu parhaiten autokyydillä.

 

Autonvuokraus Turussa avaa reissaajalle mahdollisuuden kokea ja nähdä hieman enemmän. Se lisää matkustusmukavuutta ja helpottaa liikkumisen suunnittelua. Voit lukea tähän vinkit artikkelistamme Turun nähtävyydet autolla.

 

Auton vuokraajan ei tarvitse kuitenkaan olla turisti, vaan paikallinen asukas voi vuokrata auton vapaa-ajalle, jos tiedossa on liikkumista eri paikkojen välillä.

 

Autonvuokraus Turussa päiväksi tai pidemmäksi aikaa

 

Vuokra-auton käyttö on edullista ja järkevää. Nimittäin Enterprisen vuokra-autot ovat aina siistejä ja kunnoltaan uudenveroisia. Lisäksi auton koon ja ominaisuudet voi valita kulloisenkin tilanteen ja tarpeen mukaan. Parasta on se, että auto on katsastettu, huollettu ja puhdistettu perusteellisesti ennen käyttöönottoa.

 

Jos tarvitset autoa melko usein mutta oman auton hankkiminen ei tunnu järkevältä, kannattaa tutustua kausiauton vuokraamiseen. Kyseessä on minileasing-auto, jonka voi vuokrata esimerkiksi kuukaudeksi tai pidemmäksikin aikaa. Tällöin säästyy siltä, että auton vuokraisi joka kerta erikseen.

 

Minileasing-sopimus ei edellytä etukäteismaksuja. Auto vuokrataan sopivaksi ajaksi ja maksetaan vain sen käytöstä. Enterprise kustantaa mahdolliset huollot, ja huoltojen ajaksi annetaan aina sijaisauto käyttöön. Enterprise huolehtii myös liikenne- ja kaskovakuutuksen sekä ympärivuorokautisen tiepalvelun.

 

Minileasing-sopimus voidaan tehdä myös yritykselle. Näin yritys voi mahdollistaa työntekijöilleen aina lähes uuden auton valituilla lisäpalveluilla ja -varusteilla. Sopimus ei kuitenkaan sido yritystä jatkamaan sopimusta ensimmäisen 30 päivän jälkeen.

 

Enterprise Turku vuokraa autoja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen käyttöön. Autovalikoima on laaja, ja valikoimassa on niin pikkuautoja, perheautoja kuin myös nelivetoisia maastureita, sähköautoja ja pakettiautoja. Vuokra-automme kuljettavat niin Varsinais-Suomen lomailijoita, paikallisia kuin yritysasiakkaita.