Kausiauto kuukaudeksi alkaen vain 490 € kuukaudessa

Kausiauto kuukaudeksi alkaen vain 490 € kuukaudessa

Miksi sitoutua vuodeksi tai useammaksi? Nyt Enterprise Suomen kausiautot kuukaudeksi alkaen 490 €/kk! Huoletonta kausiautoilua kiinteään kuukausihintaan.

Nauti ajamisesta vapaasti ja huolettomin mielin alkaen 490 €/kk!

Nyt on loistava tilaisuus nauttia ajamisesta vapaasti ja huolettomin mielin Enterprisen minileasingillä. Olitpa sitten suunnittelemassa useampaa viikonloppumatkaa, pidempää road tripiä, lomamatkaa autolla tai etsit muuten vain luotettavaa autoa päivittäisiin menoihin, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia autoja, kuten polttoainetehokkaita kompaktiautoja, tilavia maastureita ja erikoisempia luksusmalleja. Tutustu valikoimaan ja aloita seikkailusi! 

 

VUOKRAA OMA HUOLETON KAUSIAUTOSI

 

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman yhden tai useamman kuukauden autonvuokraukseen. Kun valitset meidät, saat lähes uuden, turvallisen ja hyvin varustellun kausiauton vaikkapa lomallesi tai yrityksellesi juuri siksi aikaa, kun sitä tarvitset. 

 

Koko paketti kiinteään kuukausihintaan. Kaikki kausiautot ovat lähes uusia ja kiinteään kuukausihintaan sisältyy:

 

- Liikenne- ja kaskovakuutus omavastuulla

- Tiepalvelu 24/7. Numerosta +358 30 360 910 saat aina avun sinne missä olet.

- Maksuttomat huollot

- Sijaisauto huoltojen ajaksi

- Mahdollisuus vaihtaa toiseen autoluokkaan kesken sopimuskauden. Auton vaihto mahdollinen saatavuuden rajoissa, kaikkia autoluokkia saatavilla rajoitettu erä. Auton vaihdosta kesken sopimuskauden saattaa aiheutua lisäkuluja.

 

Miten olisi Opel Corsa -mallin kätevä ja taloudellinen auto kaupunkiin tai Mercedes-Benz EQB -mallin ylellinen sähköauto? Tutustu kattavaan valikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva kausiauto! Pikaisen auton tarpeen iskiessä voit varata auton joustavasti ja helposti vuorokauden ympäri ja pääset matkaan lyhyellä varoitusajalla.

 

 

Opel Corsa 490 €/kk                                             Mercedes-Benz EQB 1 190,00 €/kk

Taloudellinen ja ketterä kaupunkiauto                 Premium-luokan sähköauto

 

 

 

                       

Kia Ceed 690 €/kk                                                      Toyota Proace 999 €/kk

Tilava ja dynaaminen farmari                                     Kaikkii kuljetus tarpeisiin

 

 

Katso kausiautot ja vuokraa omasi

 

Miksi sitoutua vuodeksi? Minileasing-palvelu on joustava vaihtoehto, sillä auton voi vuokrata vain yhdeksi kuukaudeksi tai useammaksi, ja halutessaan vuokra-aikaa voi joustavasti pidentää. Valikoimastamme löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan auton kuukaudeksi tai useammaksi huolettomasti ilman pitkää sitoutumista vuosien mittaiseen leasing-sopimukseen ja se on helpompaa kuin koskaan! Valitse vain haluamasi auto, allekirjoita sopimus ja lähde matkaan. 

 

Mitä on mini-lease?

 

 

Tarvitsetko apua sopivan kausiauton löytämiseen?

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan ajoneuvotarpeestasi. Tutustutaan yhdessä laajaan autovalikoimaamme ja valitaan sinulle sopivin vaihtoehto kausiautoksi.
 

minilease@enterprise.fi

 

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

Onko auton tarve vain lyhytaikainen? Vuokraamme autoja myös alle 30 päivän varauksiin. Kattavasta valikoimastamme löytyy eri kokoluokan autoja taloudellisten polttomoottoreiden lisäksi myös vähäpäästöiset lataushybridit ja päästöttömät sähköautot sekä pakettiautot.

 

Vuokraa auto alle 30 päiväksi

 

Kausiautojen kuukausihinnat voimassa vain uusiin kausiautovarauksiin. Hinnat voimassa toistaiseksi tai niin kauan kuin autoja riittää kyseiselle ajanjaksolle, pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. Autojen kokoluokkakohtainen saatavuus on rajoitettu ja vuokrauksen kuukausihinta riippuu auton kokoluokasta. Sovelletaan Enterprise Suomen yleisiä vuokrausehtoja, kuten omavastuuta 1000 € - 4000 € per vahinko. Hinnat sisältävät 2000 km / kk ja lisäkilometrit 0,20 € / km. Lisäpalvelut, -varusteet ja -maksut voimassa olevan hinnaston ja ehtojen mukaisesti.

Lue myös