Vuokraa neliveto - pääset vaikeimmatkin mökkitiet

Vuokraa neliveto - pääset vaikeimmatkin mökkitiet

Tarvitsetko talviolosuhteisiin tai mökkitielle luotettavan nelivedon, joka pääsee perille ja takaisin haastavallakin säällä? Ratkaisuna on vuokrata tehokas neliveto Enterpriselta.

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman nelivetovalikoiman yhden tai useamman kuukauden vuokraukseen. Enterprisen autovuokraamot palvelevat asiakkaita yli 20 toimipaikassa Helsingin ydinkeskustasta Kittilään - varaa neliveto ja nouda se helposti vuokraamostamme.


Vuokraa näppärä neliveto
 

Nelivetoisten vuokra-automallien hyvät puolet tulevat luonnollisesti parhaiten esille liukkaissa ja usein vaativissa olosuhteissa. Talvella lumessa ja jäisillä teillä eteneminen on huomattavasti vaivattomampaa kaikkien pyörien vetäessä, ja toisinaan myös kesäiset hiekka- ja soratiet voivat yllättää sateen jälkeen liukkaudellaan. Paremman etenemiskyvyn lisäksi nelivetoisuus myös parantaa vakautta esimerkiksi haastavissa olosuhteissa maantieajossa ja ohitustilanteissa.


Enterprisen autovalikoimassa on tarjolla vuokrattavaksi useita nelivetoja mm. BMW 3-sarja, BMW 5-sarja, Opel Grandland, Opel Insiginia, Opel Mokka ja Volvo XC60. Nelivedot ovat saatavilla eri käyttövoimilla: bensiini, diesel ja lataushybridi, mikä näistä on sinulle sopivin vaihtoehto?


Kiinnostuitko autonvuokrauksesta?


Mikäli olet kiinnostunut tietyn nelivedon vuokraamisesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 
customer.service@enterprise.fi ja laitetaan varaukseen sinulle mieluinen automalli.


Tutustu myös vuokrattaviin sähköautoihimme ja pakettiautoihimme.


Tiesitkö, että voit vuokrata nelivedon myös minileasingilla kuukaudeksi tai pidemmäksi ajaksi? Tutustu joustavaan Mini-Lease-palveluumme.
 

Katso autovuokraamot

Lue myös