Viikonlopuksi reissuun? Tässä kolme hyvää syytä valita vuokra-auto

Viikonlopuksi reissuun? Tässä kolme hyvää syytä valita vuokra-auto

Vuokra-auto tarjoaa huolettoman ratkaisun omaehtoiseen matkailuun. Lue lisää, miksi valita vuokra-auto lomakaveriksi!

Vuokra-auto on uusi ja hyvin varusteltu


Enterprisen vuokra-autot ovat aina siistejä ja kunnoltaan uudenveroisia. Vuokraamalla auton viikonlopuksi voit irtautua arjesta ja nauttia nykyaikaisen auton mukavuuksista. Uuden auton tuoksu sisältyy hintaan!


Kaikista autoista löytyy vakiona nykystandardien mukaiset varusteet. Varausvaiheessa voit valita autoosi manuaali- tai automaattivaihteiston, ja kattavasta lisävarusteluettelosta täydennät matkasi ajomukavuutta mm. navigaattorilla tai erillisellä lastenistuimella.


Voit valita ja mitoittaa auton tarpeesi mukaan


Vuokraamalla auton sinulla on mahdollisuus valita aina sopivin auto kulloisenkin tarpeesi mukaan. Mikäli olet lähdössä kaupunkilomalle, tarpeisiisi vastaa kenties parhaiten kompakti pikkuauto tai tilavampi koko perheen perusfarmari. Talvisemmissa olosuhteissa tai kuoppaisella mökkitiellä paremmin voi palvella korkeamman maavaran omaava nelivetomaasturi.


Enterprisen valikoimasta löytyy autoja joka lähtöön ja kaikkiin tarpeisiin. Suosittelemme tutustumaan myös hybridimalleihin ja täyssähköautoihin, joilla taitat viikonloppureissut pienemmillä päästöillä. Jos harkitset oman sähköauton hankintaa, vuokraamalla auton voit näppärästi tutustua sähköautoiluun ennen lopullista ostopäätöstä.


Käyttö- ja huoltovarmuus omassa luokassaan


Omalla autolla matkustamiseen liittyy aina riskejä ja kysymysmerkkejä. Onko auto huollettu ennen matkaa? Ovatko vakuutukset kunnossa? Entä jos auto hajoaa kesken reissun? Nämä kysymykset koskettavat kaikkia autoilijoita – paitsi vuokra-autolla ajavia.


Enterprisen vuokrasopimus on suunniteltu kattamaan kaikki autoiluun liittyvät kysymykset ja huolenaiheet. Noutaessasi auton autovuokraamostamme se on katsastettu, huollettu ja puhdistettu perusteellisesti ennen käyttöönottoa. Mikäli autoon tulee vikaa tai jotain odottamatonta tapahtuu tien päällä, saat tilalle sijaisauton maksullisen 24/7 tiepalveluturvan avulla. Tästä ei autoilu huolettomammaksi muutu!


Autoile nyt viikonloput huolettomasti ympäri vuoden
 

1. Valitse vuokra-auton nouto- ja palautuspaikka
 

2. Valitse ajankohta vuokrauksellesi
 

3. Valitse tarpeisiisi sopiva ajoneuvo ja lisävarusteet
 

4. Syötä yhteystietosi yhteenveto-sivulla
 

5. Varaa auto ja nauti huolettomista kilometreistä! 


ALOITA VUOKRAAMINEN


Tutustu voimassa oleviin kampanjaetuihin ja hyödynnä niitä viikonloppuvuokrauksessa! 

Lue myös