Vuokra-auto yritykselle - kustannustehokkuutta ajoneuvokannan hallinnointiin

Vuokra-auto yritykselle - kustannustehokkuutta ajoneuvokannan hallinnointiin

Vuokra-auton tärkeimpiä hyötyjä yrityksille ovat mm. toimitusvarmuus, laaja palveluverkosto, kattava ajoneuvovalikoima sekä kiinteä hinta ilman yllättäviä kuluja. Enterprisen asiantuntijat kertovat, minkälaiselle yritykselle vuokra-auto sopii parhaiten ja mitkä ovat suosituimmat ajoneuvoluokat yrityskäytössä.

Tuhannet yritykset ympäri maailmaa luottavat Enterprisen vuokra-autopalveluihin. Eikä ihme, sillä maailmanlaajuinen palveluverkosto sekä palkittu palvelukonsepti takaavat huolettomat autoratkaisut yritysten kaikkiin autotarpeisiin.


Enterprise tarjoaa perinteistä lyhytaikaista autonvuokrausta yli 90 maassa noin 10 000 autovuokraamon välityksellä. Vuokra-autoja on saatavilla niin paikallisista toimipisteistä kuin lentoasemilta, joten sopiva menopeli löytyy aina tarpeesta, ajasta ja paikasta riippumatta.


Perinteisen autonvuokrauksen lisäksi palveluvalikoimastamme löytyy minileasing, joka vastaa parhaiten pitkäaikaista vuokra-autoa etsivien suomalaisyritysten tarpeisiin. 
 

Vuokra-auton viisi tärkeintä hyötyä yrityksille 

 

1. Toimitusvarmuus
 

Enterprisen vuokrauspalvelusta löytyy monipuolisesti erilaisia ajoneuvoja hyvin nopeallakin aikataululla – useimmiten auto on varattavissa jo saman päivän aikana tai suoraan paikallisen toimipisteen tiskiltä. Näin pystymme vastaamaan myös nopeatempoisesti operoivien ja paljon liikkuvien yritysten tarpeisiin joustavasti.

 

2. Laaja palveluverkosto
 

Enterprise Autovuokraamo on osa maailman suurinta autonvuokrauskonsernia. Operoimme maailmanlaajuisesti yli 30 maassa, ja toimipisteitämme löytyy lähes kaikista suurimmista kaupungeista, rautatieasemilta sekä lentokentiltä. Suomessa Enterprisen paikalliset autovuokraamot palvelevat jo 17 eri paikkakunnalla ja viidellä lentokentällä – ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan palveluverkostoamme myös Suomessa.


Enterprisen yrityssopimuksella nappaat vuokra-auton allesi nopeasti ja huolettomasti, riippumatta työmatkasi lähtöpisteestä tai määränpäästä.

 

3. Kaikki autoiluun tarvittava kiinteällä hinnalla
 

Auton omistamiseen liittyy aina paljon huolehdittavaa, niin kuluttajilla kuin yrityskäytössä. Enterprisen vuokra-autot sisältävät kaiken, mitä yritys voi tarvita liikkumisen varmistamiseksi: vakuutukset, huollot, renkaat ja muut autoiluun liittyvät kommervenkit. Yrityksen huolehdittavaksi jäävät ainoastaan auton noutaminen, palautus ja polttoainekulut.

Mikäli autoon tulee vikaa kesken vuokrauksen, huollamme sen nopeasti ja tarjoamme tilalle sijaisauton huollon ajaksi. Kaikki tämä kiinteällä hinnalla, joten ylimääräisistä tai yllättävistä kuluista ei tarvitse huolehtia.
 

4. Ajoneuvotyypit vaihteleviin yritystarpeisiin
 

Yritysten autotarpeet vaihtelevat merkittävästi mm. toimialueen sekä palvelutarjonnan mukaan. Enterprisen valikoimasta löytyy vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin; pienistä henkilöautoista ja farmareista Premium-luokan edustusautoihin sekä tilaviin pakettiautoihin.


Vuokra-auton avulla pidät myös yrityksesi ajoneuvokannan ajan tasalla. Kaikki Enterprisen vuokra-autot ovat lähtökohtaisesti uusia, hyväkuntoisia ja hyvin varusteltuja.
 

5. Riskitön vaihtoehto omille ajoneuvoille


Yksi suurimmista vuokra-auton eduista yrityskäytössä on sen riskittömyys. Yrityksen ei tarvitse sitoa pääomaa omaan kalustoon tai seisottaa autoja tyhjän panttina, vaan vuokra-autoon sitoudutaan ainoastaan tarpeen määrittämäksi ajaksi.  


Suosituimmat ajoneuvoluokat yrityskäytössä


Enterprisen vuokraustilastojen kärjessä ovat kompaktit ja pienet ajoneuvot niin kuluttaja- kuin yrityspuolella. Näihin päädytään usein edullisen hintatason sanelemana, sillä kun on kyse lyhytaikaisesta tarpeesta, yleensä pieni auto ajaa asiansa.


Valikoimaa kuitenkin riittää joka lähtöön ja monessa eri kokoluokassa. Ajoneuvoluokkien sisältä löytyy runsaasti vaihtoehtoja erilaisten yritysten tarpeisiin: kompakti ja edullinen auto palvelee monia parhaiten arkiajossa, mutta tarvittaessa Enterprisen valikoimasta saa alleen myös järeän pakettiauton tai Premium-luokan edustusauton.

Käyttökohteiden lisäksi yritysten autovalintoihin vaikuttavat myös ympäristöarvot ja -tavoitteet. Nykyään kysytään entistä enemmän sähkökäyttöisiä ajoneuvoja, ja tämä on otettu huomioon Enterprisen autovalikoimassa. Vuokra-autojemme käyttövoimista löytyy kaikkea: perinteisiä polttoaineita käyttäviä autoja, hybridejä sekä täyssähköautoja.
 

Millaiselle yritykselle Enterprisen vuokra-auto sopii parhaiten?


Vuokra-autosta hyötyvät kaikki yritykset, joissa tapahtuu paljon liikkumista ja matkustamista oman lähialueen ulkopuolelle. Suurten myyntiorganisaatioiden lisäksi monien pientenkin yritysten liiketoiminta on projektiluontoista, jolloin ei ole välttämättä kannattavaa kiinnittää pääomaa auton kaltaisiin suuriin investointeihin. Vuokra-auton avulla yrityksen autokantaa pystyy sopeuttamaan esimerkiksi tiettyjen sesonkien tai suvantovaiheiden mukaan.
 

Näin pääset alkuun yrityksesi autonvuokrauksessa
 

1. Tutustu Enterprisen yrityspalveluun.
 

2. Täytä vuokrauslomake yrityksille ja kerro vuokraustarpeestasi.
 

3. Otamme sinuun yhteyttä. Kartoitetaan kokonaiskuva, millaisessa toimintaympäristössä yrityksesi toimii ja millaisia liikkumisen tarpeita teillä on.
 

4. Rakennetaan yhdessä yrityksellesi räätälöity ratkaisu tarpeidenne pohjalta.
 

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai kävellä suoraan lähimpään Enterprisen autovuokraamoon. Tervetuloa Enterprisen kansainvälisen palveluverkoston piiriin!

Lue myös