Noutopaikka

Noutoaika

Palautusaika

Ikä

Yrityksen asiakasnumero/
Kampanjakoodi

Enterprisen Suomi

  

LänsiAuton operoima Enterprise Suomi tarjoaa markkinoiden kiinnostavimman autovalikoiman ja turvalliset autonvuokrauspalvelut kuluttajille ja yrityksille päiväksi, viikonlopuksi, viikoksi tai yli kuukaudeksi.

Kuva

Ladattavat autot

Enterpriseltä vähäpäästöiset lataushybridit ja päästöttömät sähköautot.

Lue lisää
Kuva

Nelivedot

Valitse vaativammille teille ja pidemmille reissuille luotettava neliveto. Saatavana myös lataushybridinä.

Lue lisää
Kuva

Pakettiautot

Muutto tai suurempi kuljetus tiedossa? Vuokraa tilava tavara-auto lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Myös yrityksille.

Lue lisää
Kuva

Kausiautot

Täältä löydät Enterprisen autovalikoiman joustaviin ja edullisiin yhden tai useamman kuukauden vuokrasopimuksiin. Myös yrityksille.

Lue lisää
Kuva

Vuokraa ajoneuvo Euroopan parhaasta valikoimasta

Enterprise Rent-A-Car on Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan virallinen yhteistyökumppani.

Lue lisää
Kuva

Kausiautolla Master Chef Suomi -ohjelman kuvauksiin

Suomen menestynein kokki, legendaarisen ravintola Savoyn keittiömestari sekä Master Chef Suomi -tuomari Helena Puolakka suosii kausiautoilua. Vaikuttavan uran ravintola-alalla tehnyt Helena on urallaan työskennellyt yli 20 vuotta huippuravintoloissa eri puolilla maailmaa, mm. Gordon Ramsayn johtamassa Aubergine-ravintolassa Lontoossa. Usealla näistä ravintoloista on kuuluisa Michelin-tähti. Helena nähdään myös MasterChef Suomen neljännellä tuotantokaudella tuomaristossa – kuvauksiin hän pääsee kausiautolla vaivattomasti

Lue lisää
Kuva

Vinkkejä kotimaan matkakohteisiin

Lue uusimmat kuulumisemme uutisten ja artikkelien kokoelmasta. Keräämme tähän osioon ajankohtaiset jutut liittyen toimintaamme, autonvuokraukseen ja matkustamiseen. Löydät myös kaikki avoimet työpaikkamme.

Lue lisää
Kuva

Viikonlopuksi reissuun? Tässä kolme hyvää syytä valita vuokra-auto

Vuokraamalla auton viikonlopuksi voit irtautua arjesta ja nauttia uuden auton mukavuuksista. On suunnitelmissasi sitten sähäkkä kaupunkiloma tai rauhallinen mökkiviikonloppu, niin huolletut ja turvalliset vuokra-automme kuljettavat sinut perille ajomatkan pituudesta riippumatta.

Lue lisää
Kuva

Jenni Alexandrova luottaa kausiautoon työssä ja vapaa-ajalla

Radio- ja tv-urastaan tunnettu Jenni Alexandrova toteutti haaveensa ja perusti miehensä kanssa kesäravintolan Fiskarsiin. Hanketta oli mahdollistamassa Enterprisen kausiauto eli minileasing-auto, joka tarjosi järkevimmän vaihtoehdon autonvuokraukseen muutamaksi kuukaudeksi. Nyt kausiautolla hoituvat niin työmatkat kuin perheen kesäiset lomareissut – kaikki kiinteään ja huolettomaan kuukausihintaan.

Lue lisää